studioul numarul unu din capitala

Oricând vorbim despre concursuri și competiții, locul 1 este cel vizat, pentru că acela este numit învingător. Multe persoane visează să ajungă pe acel podium, indiferent de domeniul din care participă. Ideea de câștig și acest titlu de câștigător este un  pas înainte pentru oricine. Atunci când vorbim despre studiourile de videochat din țară și din capitală mai exact, nu există un concurs care să ateste cine este numărul 1.

Acest statut este câștigat în timp, datorită unui cumul de factori care sunt sau nu îndepliniți. Atunci când vorbim despre Prime Studios este considerat de unii studioul numarul unu din capitala datorită notorietății pe piață și a condițiilor exemplare de muncă pe care le oferă. Cuvântul unui angajator trebuie să fie respectat până la capăt, așa cum se întâmplă și în cazul echipei de la Prime Studios. În continuarea acestui articol vei putea afla mai multe despre condițiile de muncă și motivele pentru care din ce în ce mai multe femei sunt interesate să se angajeze la acest studio.

Prime Studios – un nume recunoscut pe piața studiourilor de videochat

Atunci când vorbim despre PrimeStudios acest nume este destul de renumit. Asta pentru că pe parcursul anilor, odată cu experiența și-au dezvoltat afacerea astfel încât să ofere un mediu propice pentru angajate, cu beneficii majore. Astfel și-au creat un nume și au o reputație atât de bună.

Fiecare model de videochat care face parte din echipa lor este ajutat încă de la început cu tot ce are nevoie. Vorbim aici despre acomodarea din primele luni de muncă. Modelele primesc training gratuit indiferent dacă au sau nu experiență în domeniu. Astfel află secrete din acest business, informații complete despre ce presupune această muncă.

De asemenea au parte de cursuri pentru limba engleză, timp de 3 luni gratuit. Asta pentru că orice conversație din orele de muncă online va fi în engleză, fiind restricționat accesul celor din țară pe serverele lor. Cunoașterea limbii engleze la un nivel minim poate fi chiar un mare avantaj în vederea angajării la acest studio.

Nu doar salariu atractiv, ci și timp liber neprețuit

În cazul oricărui loc de muncă există problema de timp liber și de salariu. Asta pentru că nu există o balanță între cele două. Atunci când un angajat are timp liber de care să se bucure, de cele mai multe ori salariul este destul de mic și acesta este un dezavantaj ce nu poate fi trecut cu vederea.

Așa cum oricine știe, în industria de videochat se plătește foarte bine, așa cum este și în cazul modelelor Prime Studios. Totuși, alături de salariul avantajos există și posibilitatea de alegere a programului de muncă. Asta înseamnă timp liber pentru ca modelele să se poată bucura de beneficiile materiale pe care le au. Programul poate fi dimineața, intermediar sau seara, în funcție de preferințe.

Cu privire la alte avantaje și cu oferta de angajare la acest studio poți afla dacă accesezi prime-studios.ro.

Contact: Piata Victoriei (Metrou Victoriei)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *