Daca vei cerceta putin din stilul caselor italienilor, fie chiar si locuintele de bloc, iti vei da seama ca la ei primeaza acele obloane din lemn. La noi trendul este mai mult despre rulouri exterioare pvc; de cand s-a descoperit acest stil si lumea a inteles care este avantajul de a avea astfel de rulouri montate tot mai multi prefera asa ceva.

Rulourile din pvc se monteaza la exteriorul casei si pot avea functie decorativa, de siguranta si confort. Iata care sunt avantajele folosirii acestora:

  • Rezistente, acestea nu impun probleme din cauza intemperiilor. Mai mult decat atat acestea protejeaza tamplaria in sine a geamurilor, chiar daca si ea este din pvc. Pur si simplu se pastreaza mai bine, curate, fara a fi udate, murdarite de ploaie sau afectate de inghet.
  • Astfel de rulouri sunt si cele care iti creeaza un grad de confort. Indiferent de momentul zilei poti sa iti creezi efectul de intuneric, de noapte pentru a te odihni. Mai ales locuind la bloc unde traficul este mai intens ai avea nevoie de astfel de „pauze”. In plus, izolarea este una fonica si o diferenta notabila. Imagineaza-ti ce inseamna cu adevarat linistea.
  • In ceea ce priveste gradul de siguranta rulourile exterioare pvc sunt un alt obstacol pentru eventuali hoti. Daca in ultimii ani si hotii s-au emancipat si si-au optimizat metodele astfel incat si geamurile de termopan sa fie usor de „infruntat” rulourile exterioare inchise sunt deja un plus de protectie contra efractiei.
  • Indiferent de sezon astfel de rulouri sunt de mare ajutor. Daca iarna adauga un plus de protectie contra viscolului, ajuta la limitarea pierderii de caldura la nivelul geamurilor, cand vine vorba de vara iti poti crea umbra dorita, pentru a nu incalzi casa in mod excesiv, pentru ca mobila sa nu fie afectata de soarele direct si patrunzator.

Pur si simplu iti poti crea acea intimitate care caracterizeaza necesarul oricui in lumea moderna. Indiferent care iti sunt motivele sau extra motivele scapi de ochi curiosi.

Nu in cele din urma se remarca faptul ca rulourile exterioare sunt si cele care ajuta din punct de vedere estetic. Astfel de rulouri exterioare din pvc sunt de dorit ca o completare de stil sau poate chiar pata de culoare pentru exteriorul casei. Ajuta si din acest punct de vedere, indiferent daca este vorba de locuinta la casa sau la bloc. Pana la urma impactul estetic este intalnit oricum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *