Atunci cand ne implicam intr-o relatie toate lucrurile sunt foarte bune si foarte frumoase si nu ne gandim decat ca ne este foarte usor si nu ne-am putea gandi la o despartire.

Este normal ca in momentul in care  ne-am implicat intr-o relatie sa nu ne gandim in nici un caz la despartire. Pe parcurusl relatiei este normal sa nu mai avem aceleasi sentimente si sa simtim ca lucrurile nu mai usnt atta de rox.

In momentul in care observati ca lucrurile nu mai functioneaza este foarte important sa luati decizia  de care aveti neovie. Foarte multe persoane prefera sa ramana intr-o relatie doar pentru ca nu isi doresc ca persoana de langa ei sa sufere iar alte persoane fac acest lucru pentru ca se complac intr-o situatie pe care o detesta.

este foarte important ca in momentul in care v-ati decis sa puneti capat unei relatii, sa vorbiti deschis cu partenerul, sa fiti sincer si matur. Dupa ce ati petrecut un timp imreuna si v-ati simtit bine amandoi nu mai trebuie sa te gandesti sa il anunti prin alte surse de despartire.

Asadar, cea mai buna metoda de despartire este sa voribit fata in fata. Nu va fi foarte placut insa este foarte corect pentru tine si pentru partener. Din moment ce ati trait cli8pe frumoase imrpeuna nu trebuie sa il eviti si trebuie sa vorbesti deshcis cu el si sa ii spui ce anume iti doresti sau ce te deranjeaza si te face sa pelci de langa el.

Astfel, iti va fi foarte usor tie si cu siguranta el va intelege. Daca vei alege sa ii explici prin diferite modalitati nefolositoare, mai bine renunta la idee. Trebuie sa fii sincer, scurt si la obiect atunci cand vorbiti un astfel de lucru ca sa fie clar pentru amandoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *