Probabil ca sunt multi dintre voi care si-au pus aceasta intrebare ? Din ce traiesc adolescentii ? Din banii parintilor ? Nu prea cred, cand ma duc in fiecare zi in baia de la liceu este plica ochi de baieti care fumeaza unul de la altul ” imi dai si mie un fum , un foc ” si etc, lucruri pe care eu nu pot sa le accept nu le suport pentru ca se dau mari smecheri ca nu stiu ce ca tata nu stiu cine e exact ca in povestile sau mai bine spun bancurile cu bula de pe google, exact asta se intampla.

Un coleg de clasa tocmai a luat permisul de conducere si sper surprinderea parintii i-au luat deja o masina, un „jipan” foarte misto care costa cel putin 10.000 de euro. Nu stiu ce sa mai cred asta este o posibilita varianta prin care au adolescentii bani, insa sunt altii care pur si simplu nu au bani, si se imprumuta pana peste cap, cer bani la copiii mai mici amenintandu-i cu bataia , si bineinteles ca acestia o sa dea  tot ce au la ei pana si pachetul care il aveau de la parinti numai pentru ca si-ar putea lua bataie cum spun ei.

Chiar daca nu au nici macar un ban acestia apeleaza la tot felul de jocuri de cazino, jocuri de pacanele, si chiar la poker. Pentru a castiga bani prin poker trebuie sa stiti campionate de fotbal in Romania . Daca stiti chestiile astea numai este nevoie de nici o experienta in altceva. Pentru a practica pariurile sportive trebuie sa cunoasteti echipele de fotbal si tot ce tine de sportul de la tv sau online.

Dupa cum se pare adolescentii pot castiga foarte multi bani din multe metode care sunt mai putin sau mai mult favorabile. Le recomand tuturor adolescentilor sa gaseasca o mica portita in a castiga multi bani din asta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *