stailer

Ați auzit de Stailer? Este platforma care te programează la saloanele de hair and beauty,  în doi timpi și trei mișcări. Despre aceasta au auzit toți din toată țară, căci platforma în cauză se extinde. Acum este activă în 16 orașe din țară și sunt zvonuri conform cărora nu se oprește aici. Planul de extindere vizează toată țara.

Spune da digitalizării!

Dacă și tu ești genul acela de persoană care își prețuiește timpul și care are nevoie de soluții pentru a-și optimiza task-urile zilnice, ei bine ai ajuns în locul potrivit. Cu siguranță te bazezi pe online pentru diverse lucruri ce le rezolvi, de la cumpărăturile pe care le faci, fie că sunt food sau non food și până la plata facturilor lunare. De ce nu te-ai baza pe online și când vine vorba despre programările pe care le faci la salon?

Stailer înseamnă posibilitatea de a căuta saloane cu servicii de epilare in Pitesti și în celelalte 15 orașe ale țării, cele cu servicii de hair and beauty, pentru bărbați și femei. Nu doar că le vei găsi în timp util, însă poți și programa vizita ta la acestea. Totul se va desfășura online, într-un timp mai scurt ca oricând. Pentru că Stailer aduce la un loc pe cei interesați de serviciile acestea, dar și pe cei care le prestează.

Cum funcționează

Oricine poate accesa pagina stailer.ro și poate folosi această platformă, fie că deține un cont sau nu. Setează data, ora, orașul, tipul de serviciu dorit sau poate căuta specific un salon sau un stilist. După acest pas, filtrul activ își face treaba și selectează doar acele opțiuni ce corespund cu preferințele menționate. Vezi detalii extra aici.

Din marea de opțiuni poți alege ce îți dorești. Fiecare salon înscris aici este prezentat mai detaliat. Vei afla așadar, cu un singur click, cât te costă serviciul dorit, cât va dura sesiunea de epilat, tuns sau ce serviciu ai ales. Ai și ghid pentru cum să localizezi salonul, fotografii, dar și recenzii reale. Astfel, îți poți face o părere despre salonul în cauză.

Stailer – păreri

Ca necunoscător, la prima ta experiență cu Stailer, vei dori să știi cât mai multe detalii. Încearcă și nu ezita să treci pe stilul digitalizarii. În fond nu te costă nimic. Stailer oferă acces gratuit și nelimitat publicului larg. Există și o aplicație dedicată, pe care o poți descărca gratuit. În acest caz îți vei crea și un cont, dar nu durează mult și este, desigur, gratuit. La fiecare accesare a paginii schimbi ora, data și serviciul și ai la îndemână lista de opțiuni.

Din cont îți va fi mai ușor să gestionezi programările tale. În plus, poți seta remindere de tip sms. Ai câteva funcții în plus față de cei care nu au cont.

Ai uitat că în weekend ai eveniment? Caută prin Stailer, în miezul nopții, salonul dorit și setează programarea de care ai nevoie. Ai uitat că trebuie să îți refaci manichiura? Ai șanse să găsești rapid un loc liber chiar în aceeași zi, la câteva ore distanță. Descoperă Stailer și avantajele pe care ți le oferă!

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *