Stateam de vorba cu vecinul meu si din una in alta, nu stiu cum vine vorba despre blog. I-am zis ca eu nu utilizez un astfel de mijloc, dar ca i-am auzit pe multi ca este foarte bine vazut in intreaga lume.

Am ramas un pic surprins cum un astfel de jurnal online poate avea atata success. Cica iti poti crea propriul articol unic, poti avea diferite discutii despre orice tema iti propui . L-am intrebat daca el utilizeaza cumva acest mod de comunicare si mi-a spus ca nu, dar ca ar fi curios cum sta treaba. Cica se castiga destul de bine din blogging, dar pe langa acest lucru te mai si ditrezi cand dai de tot felul de persoane ce lasa comentarii fie agreabile, fie dezagreabile.

Cica odata a vazut el discutandu-se despre cum o batranica a putut trai 63 de ani singura, fara sa aiba pe nimeni aproape, iar unii lasau comentarii de genul ca nu e adevarat, ca totul ar fi o facatura, si alte chestii de genul asta. Eu i-am zis ca oricine e liber sa supna ce doreste ca doar traim intr-o tara democratica si ca ar trebui sa ne exprimam opinia in legatura cu un subiect care ne atrage atentia sau care ne starneste interesul. El nu este insa prea incantat, cica are si altele de facut decat sa stea si sa-si spuna opiniile despre toate porcariile ce se discuta pe la noi. Cica mai bine si-ar lua o bere si s-ar uita la un meci decat sa-si piarda vremea degeaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *