e-istet.ro

Rezultatele la simularea pentru examenele de evaluare nationala au fost publicate in luna martie, iar situatia se prezinta putin mai bine, conform statisticilor, comparativ cu anul trecut. Nu a mai ramas insa foarte mult timp la dispozitia elevilor sa se pregateasca; un ajutor considerabil in pregatire este si evaluarea nationala e-istet, care ofera variante de teste in ajutorul elevilor ce se pregatesc pentru acest examen.

Dupa cum spuneam, nu mai este foarte mult timp pana la evaluarea nationala. Probele, conform calendarului examenelor, incep in luna iunie, ceea ce inseamna doua luni si jumatate pana la testele finale pentru 2015.

De ce ar alege un elev sa se pregateasca dupa testele oferite de e-istet? Pentru ca este o varianta viabila de invatare pentru evaluarea nationala. Avantajele sunt atat de partea parintilor, cat si a copiilor. Sistemul de teste concepute de e-istet.ro ofera o experienta similara cu cea de la evaluarea nationala, atat prin punctajele oferite cat si prin cronometrarea timpului de rezolvare a lor. Pe aceasta platforma pot fi gasite teste foarte apropiate de intreaga programa scolara, iar periodic sunt adaugate si noi teste si pachete, precum este si pachetul nou de teste de tip (F).

Cum cei mici sunt atrasi tot mai mult in ziua de astazi si de tehnologie, disponibilitatea testelor si pentru tablete este un mod cu atat mai placut pentru scolari de a rezolva testele, intr-un format prietenos. Exercitiile practice oferite sunt realizate de catre profesori autori de manuale scolare iar elevul isi poate petrece timpul de pregatire intr-un mod util dar si placut, facand exercitii practice ce au legatura si cu viata reala.

Desi unii parinti prefera acordarea de meditatii elevilor, pentru o parte dintre acestia insa meditatiile pot fi prea costisitoare. Astfel solutia testelor prietenoase oferite de platforma e-istet.ro este varianta ideala pentru pregatirea copilului.

Parintii au de asemenea avantaje si pe partea de monitorizare a copilului, avand acces oricand si de oriunde la situatia acestuia prin rapoartele personalizate oferite. Elevii sunt de asemenea recompensati, fiind organizat un top al acestora in functie de rezultatele obtinute, iar aceste rezultate pot fi postate si pe retelele de socializare. Pentru toate aceste motive platforma educationala e-istet.ro este aliatul perfect al oricarui parinte sau copil care isi doreste performante cat mai bune la evaluarea nationala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *