Cu totii ne-am dori sa aflam care ar fi o reteta sau un anumit lucru care sa ne faca viata mai frumoasa. Cu totii ne dorim sa avem o viata cat mai frumoasa, iar daca ar fi sa intrebam pe cineva care este reteta succesului, cu siguranta ne-ar raspunde ca nu eixsta o reteta a acestui lucru. Succesul trebuie sa fie capat si nu putem sa urmam pasii unei retete.

Tocmai din acest motiv, m-am gandit sa va ofer cateva sugestii care sper sa va ajute pentru viitor sa va construiti o viata mult mai frumoasa decat cea pe care o aveti.

Iata care sunt lucrurile pe care trebuie sa le faci pentru a avea o viata mai frumoasa:
In primul rand, este foarte important sa aplici regula oglinzii. Aceasta regula implica observarea defectelor oamenilor sau a lucrurilor care nu tocmai ii onoreaza si identificarea lor in propria persoana. Adica, trebuie sa studiati comportamentele oamenilor iar in momentul in care observati anumite lucruri despre care nu considerati ca sunt conform moralei dvs. sa incercati sa le identificati in propria persoana si mai apoi sa le eliminati din comportament.

Apoi, o alta regula este cea a greselii. Probabil ca este destul de prost spus ca avem nevoie sa tinem o regula a greselii pentru ca mai repede ar trebui sa spun ca trebuie sa avem o regula a asumarii greselilor.

Omul este facut din bune si rele si are obiceiuri bune si rele. Cu totii gresim indiferent de profesie, indiferent de statutul pe car eil ocupam in societate. A gresi este omeneste, asadar nu trebuie sa ne sfiim atunci cand gresim sau cand facem anumite lucruri care nu ne pun intr-o lumina tocmai buna.

Ai dreptul sa fac greseli si sa comiti diferite erori. Nu esti perfect pentru ca nimeni nu est eperfecte. Asadar, zambeste! Maine poate fi mai rau! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *