O credinta japoneza veche arata ca fiecare tip de sange este asociat cu anumite trasaturi de personalitate si ca doar prin conoasterea fiecarui tip de sange poti sa prezici cu exactitate caracteristicile generale ale temperamentului unei persoane, cat si personalitatea acestuia. Cu toate ca lipsite de dovezi stiintifice cale sa le sustina, credintele legate de legatura dintre grupa de sange si trasaturile de personalitate ale individului sunt foarte populare in extrem de multe reviste japoneze si nu numai. In continuare vom vorbi despre fiecare grupa de sange si trasaturile celui care o poarta.

Grupa de sange O1 („Razboinicii”) sunt cunoscuti ca fiind foarte energiti si ambitiosi, fiind cei mai increzatori dintre toti. Totusi, pot fi extrem de adesea aroganti si invidiosi.

Grupa de sange A2 („Fermierii”) reflecata caracterul rabdator, iubitor de pace si loial al purtatorilor. Este foarte important de stiut ca persoanele care dispun de aceasta grupa de sange sunt foarte organizate, gentile si perfectioniste. Printre trasaturile negative ale purtatorilor de sange de tipul A1, se numara pesimismul, caracterul obsesiv si incapatanarea.

Grupa de sange B3 („Vanatorii”) sunt extrem de puternici, creativi, veseli si foarte muncitori. Totusi, trebuie sa tii cont de caracterul schimbator al acestora, fiind adesea insensibili si nerabdatori.

Grupa de sange AB4 („Umanistii”) este cea mai rar intalnita grupa de sange si de aceea purtatorii acesteia sunt priviti ca fiind printre cei mai „alesi”, fiind pe de o parte extrem de logici in gandire, iar pe de alta parte extrem de atasati de oameni. Printre caracteristicile negative putem sublinia caracterul dual al acestora si latura iresponsabila.

Sunt sigur ca vei tine cont de acum inainte de grupele de sange si cum pot influenta acestea trasaturile de caracter ale unei persoane, fapt ce se va concluziona intr-o mai buna cunoastere a aproapelui.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *