Mai este foarte putina vreme pana cand vor veni sarbatorile de iarna. de regula, in perioada sarbatorilor oamenii isi fac griji atunci cand sunt singuri si nu au un partener pentru ca sarbatorile de iarna sunt cele in care trebuie sa ne bucuram de cineva.

Exista foarte multe persoane care isi doresc sa aiba o persoana speciala in seara de Craciun sau in cea dintre ani. Ei bine, este foarte important sa te bucuri de aceste zile si sa sarbatoresti aceasta perioada chiar daca nu ai pe cineva special langa tine.

Ce trebuie sa faci daca vrei sa fii fericit de sarbatori si esti singur? In primul rand, este foarte important sa stii sa apreciezi ceea ce ai deja. De multe ori oamenii au tendinta de a se comporta nepotrivit si de a ignora lucrurile frumoase care se intampla tanjind dupa cele pe care nu le avem. In acest caz vorbim despre faptul ca unii oameni sunt tristi ca nu au un partener si ignora faptul ca s-ar putea bucura de alte lucruri care li se intampla frumoase in viata?

Apoi, melancolia si gandurile negative nu trebuie sa existe de sarbatori.  Nimic mai simplu: umple-ti timpul cu tot soiul de activitati antrenante! In zilele care preced sarbatorile, dar si de-a lungul intregii perioade, vor fi o multime de lucruri de facut prin casa, de la curatenia dinaintea sosirii musafirilor pana la pregatirea bucatelor delicioase. Si sa nu uitam de activitatile „extracuriculare”, atat de placute si ele, precum mersul cu colindul, participarea la un concert de Craciun sau mersul la patinoar.

Profita de timpul petrecut alaturi de familie pentru a reinnoda legatura cu rudele cu care nu te-ai vazut de un an de zile si pentru a depana amintiri haioase din copilarie, de ce nu?

Este foarte important sa faci astfel incat sa renunti la gandurile care te pot face sa te simti foarte rau. Acestea nu vor contribui la o stare de bine ci dimpotriva te vor face sa simti mult mai rau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *