salus it 600 smart home

Cand se apropie iarna, incep sa apara si griji fata de caldura din locuinta. Cam tarziu, am spune, avand in vedere ca astfel de masuri ar trebui luate inca din timpul verii, cand si vremea este poate favorabila pentru anumite schimbari. Dar cum niciodata nu este prea tarziu, sunt masuri ce pot fi luate si in toiul gerului, care sa aduca un plus de confort in locuinta.

Un exemplu excelent in acest sens il reprezinta termostatele ambientale – dispozitivele care te ajuta sa reglezi si sa controlezi temperatura in locuinta, dupa nevoi si preferinte. Fata de alte solutii pentru un consum rentabil si cheltuieli reduse, acesta poate fi montat in orice perioada de peste an, iar aceasta operatiune nu presupune cine stie ce efort.

Daca deja utilizezi un sistem de incalzire eficient, insa nu suficient de rentabil, termostatul este mai mult ca sigur solutia cea mai potrivita. Multe investitii inutile se fac, cu rezultate de durata sau chiar inexistente. De ce sa cheltui un ban muncit intr-un scop neproductiv?

Iata care sunt avantajele pe care ti le aduce un termostat ambiental:

Temperatura ideala in locuinta

Inainte de toate e de mentionat faptul ca te ajuta sa atingi valoarea optima de temperatura in locuinta. Ce ai putea sa vrei mai mult decat un aer prielnic, corespunzator. Cand e prea cald sarcinile de realizat prin casa sunt ingreunate, caldura te copleseste si simti nevoia de a lenevi.

Un termostat precum este Salus iT 600 Smart Home ar putea constitui solutia ideala in acest sens, intrucat iti permite sa setezi valori diferite de temperatura, in intervale de timp variate, pe zile, saptamani etc. Fie ca petreci timp indelungat la serviciu, fie ca esti in general solicitat, stii ca nu mai ai grija caldurii pentru ca termostatul iti face toata treaba.

Economii la intretinere

Fara doar si poate termostatul ar face diferenta in ceea ce priveste consumul de energie, de combustibil. Si la fel de sigur e ca cei mai multi dintre romani se confrunta cu problema cheltuielilor de intretinere prea ridicate din timpul iernii. Multi chiar se indatoreza pana peste cap pentru a depasi iarna, asigurandu-le celor iubiti caldura in locuinta.

Prin faptul ca permite reglarea temperaturii la un nivel optim, din start se salveaza resurse. Nu mai stai in frig, eventual nu mai deschizi ferestrele pentru ca totusi este prea cald.

Astfel de diferente se simt automat in facturile acum mai mici, asa cum ar fi de altfel si normal.

Casa moderna cu dotari performante

Cine nu isi doreste o locuinta moderna, care sa ii asigure cele mai bune conditii de confort, dar un confort care sa il depaseasca pe cel termic? Pe langa numeroasele avantaje pe care le aduce pe partea termica, un termostat contribuie si in imbunatatirea aspectului vizual din locuinta.

In general dispozitivele, precum si Salus iT 600 Smart Home, vin sub un design modern, elegant. Prezinta avantajul ca poate fi montat in orice incapere, fara a crea o imagine deranjanta. Se poate monta cu lejeritate pe perete sau tavan, dupa preferinte. Modelele wireless mai aduc un plus. Lipsa cablului face totul mai simplu, fiind scutit astfel de mascarea acestuia dupa dulapuri etc.

Iata ce este posibil sa NU fi stiut despre termostatele ambientale si despre avantajele pe care ti le pot aduce in locuinta. Daca ti-am starnit interesul fata de o astfel de investitie, poti realiza achizitia vizionand diversitatea de modele disponibile pe site-ul saluscontrols.ro.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *