inmatriculare

Reveniti in tara dupa o perioada indelungata petrecuta in strainatate, multi romani se intorc la tara natala pentru a se stabili dupa ce au reusit sa castige suficient cat sa isi permita aici un trai fara griji. Cei mai multi vin si cu autoturisme cumparate tot din afara tarii, pe care vor sa le inmatriculeze in Romania.

In acest caz afla ca situatia nu este la fel de simpla precum in alte tari, in care intr-o ora ai rezolvat totul, ai masina pe numele tau si poti sa o conduci fara nici o problema. Procedurile sunt putin mai complicate la noi, trebuiesc facute mai multe drumuri, la RAR, la directia de taxe si impozite, la serviciul inmatriculari, la asigurari si multe altele.

Acelasi este cazul unei cunostinte care a crezut ca a merge la serviciul de inmatriculari auto Bucuresti si rezolva la fel de rapid. Ei bine, nu. Procedura mult mai complexa, la noi nu este totul informatizat si sistematizat si dureaza mult mai mult. Norocul lui este ca a gasit cautand online ajutor in acest sens. Pe actemasina.ro a reusit sa rezolve tot, sa obtina lamuriri exacte despre tot ceea ce are de facut. Se completeaza o fisa de inmatriculare cu care se merge la primaria de domiciliu unde proprietarul este luat in evidenta cu autovehiculul, se face autentificarea la Registrul Auto Roman si se indeplinesc absolut toate formalitatile necesare, fara a trebui sa mai faci toate drumurile peste tot si sa pierzi timp si bani inutil.

Cei de la actemasina.ro au intreprins toate demersurile necesare pentru inmatricularea definitiva a autoturismului cunostintei mele venita din Germania dupa 10 ani de zile. Absolut toata documentatia a fost realizata impecabil, prin urmare cand s-a prezentat la serviciul inmatriculari auto Bucuresti totul a fost in regula si nu a mai avut de asteptat decat pana sa i se elibereze numerele de inmatriculare. Simplu si usor, fara efort sau timp pierdut, actemasina.ro te ajuta sa iti inmatriculezi masina fara prea multe batai de cap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *