pictura pe numere pictorul fericit

Calatoreste, viseaza, bucura-te de lucrurile marunte din viata, descopera noi locuri si fii fericit. Macar vara, cand parca toata lumea este mai fericita, alege sa te relaxezi si sa mergi intr-un concediu. Un an intreg de munca este destul de mult si cu siguranta ai nevoie de o pauza. Regaseste-te si ai grija de tine. O buna metoda de a face acest lucru este pictura. Poti petrece ore intregi pictand, in timp ce iti eliberezi mintea de probleme si de ganduri negative.

Este o forma de terapie pe care o poti incerca si cu toate cele necesare pentru a realiza o pictura te ajuta Pictorul Fericit. Acest magazin online dispune de toate materiale necesare pentru pictura. Tu trebuie doar sa alegi ceea ce ai nevoie in acest proces de creatie pe care ti-l propui vara aceasta.

Imagineaza-ti ce tablouri poti crea

Cu aceste materiale de pictura de la Pictorul Fericit si cu un peisaj incredibil de munte, mare sau chiar o cladire impunatoare, poti realiza un adevarat tablou, demn de pus in rama. Poti alege orice destinatie pentru concediul tau, pentru ca inspiratia cu siguranta vine mai apoi. Poti face asta chiar si atunci cand ai un blocaj si parca nu mai stii ce sa desenezi. Este o metoda buna care readuce acel gram de imaginatie de la care pornesc toate.

Gasesti aici atat panza de diferite marimi si texturi. Poti alege chiar o panza neagra, in functie de ceea ce pictezi, pentru va avea un alt aspect la final. Alege si din gama de culori. Sunt disponibile culori in ulei, acrilice, vinilice si altele, in varianta de set cu cate 12 sau 24 de culori.

Poti sa te joci cu nuantele exact asa cum iti doresti si prin combinarea acestora vei obtine culori unice. Seturile de pensule iti pot fi de ajutor. Poti afla detalii si aici despre ce contin seturile si alte specificatii despre acestea. Poti picta orice vezi in jur, poti surprinde locuri incredibile nu doar in poze si le poti agata mai apoi pe perete ca si aminitre a unor momente de neuitat.

Exploreaza si ia o pauza din cand in cand, pentru a reveni cu forte proaspete. Pictorul Fericit te ajuta cu toate cele necesare si la o comanda de minimum 99 lei poti beneficia de transport gratuit. Acceseaza site-ul si alege.

Contact:

Str. Marasesti, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava, Romania

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *