Amploarea pe care a luat-o internetul in ultimii 5 ani, este imensa. Toata lumea a ajuns sa-l foloseasca, de pe pc-uril, laptop-uri, notebook-uri, ipad-uri, smartphone-uri si de pe cate alte dispozitive compatibile.

Ce face marea majoritate pe internet?

Sunt 3 mari domenii cu foarte mare cautare cand vine vorba de internet. Acestea sunt: software gratuit, jocuri gratuite si bineinteles, cu um boom de utilizatori intr-o perioada foarte scurta, retelele sociale.

Despre retelele sociale, aproape ca nu mai stim ce sa spunem. Toata lumea le cunoaste, toata lumea are cont. A inceput cu hi5-ul care intre timp a devenit istorie, a aparut Facebook –ul care a innebunit o lume intreaga iar din urma, vine in forta Google+. Alaturi, astazi luam parte la explozia Pinterest, Wazzup si din ce in ce mai multe retele de socializare care au un succes enorm.

Sectorul de download software gratuit, ramane pe pozitii, din motive logice. Internautii si utilizatorii unui anume dispozitiv, vor avea intotdeauna nevoie de soft-uri, pentru diversele activitati pe care le desfasoara, incepand de la un simplu client de messenger si continuand cu softuri de creat muzica, de descarcat filmulete de pe youtube si multe altele.

Nu in ultimul rand, nisa de jocuri gratuite cu cautari de ordinul miliardelor, lunar si din care se scot multi bani. In categoria jocuri gratuite, intra 2 alte categorii: jocurile gratuite pentru calculator si jocurile gratuite online. In ultima vreme, cele mai accesate sunt cele online, deoarece pot fi accesate rapid si usor, de oriunde. Bineinteles ca acest “oriunde” inglobeaza scoala, loc de munca, etc, etc.

Asadar, urmeaza trendurile: retele sociale, software gratuit(ca doar e criza, nu?!) si bineinteles, placerea noastra a tuturor, indiferent ca avem 5 ani sau 50 de ani, jocuri gratuite. Voi ce tip de jocuri preferati sa jucati in timpul liber?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *