www.adrianmazilu.com

Multi care se afla la inceputul unei cariere in vanzari cauta tips-uri, trucuri si metode pentru a obtine succesul. Exista cursuri de vanzari, exista diverse metode si recomandari, dar se poate apela si la ajutorul profesionistilor. Unul dintre acestia este si cel despre care va vorbesc in acest articol. Despre sfaturile pe care poate sa le ofere un profesionist am aflat de pe pagina de Google Plus a lui Adrian Mazilu.

Ce inseamna arta vanzarii – recomandarile lui Adrian Mazilu

Chiar daca esti la inceput de drum in cariera vanzarilor sau daca ai o idee despre ce si cum ar trebui sa faci, un sfat este intotdeauna binevenit. Comportamentul cumparatorilor se modifica in functie de tendintele pietei, iar un vanzator bun trebuie sa stie acest lucru. Cel mai mult mi-a placut insa citatul cu care incepe Adrian Mazilu prezentarea sa. Acest citat spune ca cea mai buna metoda de a accesa mintea unei persoane este cu ajutorul emotiilor.

Tot Adrian Mazilu mai spune, in scurta descriere in care se prezinta, ca cel mai important este sa se creeze acel raport intre vanzator si client, o parghie care sa consolideze relatia si care sa duca in cele din urma la convingerea de a cumpara.

Am accesat si pagina oficiala adrianmazilu.com, dar si blogul aceluiasi Adrian Mazilu. Ma consider un vanzator bun, insa asta nu inseamna ca niciodata nu este loc de mai bine. Am aflat lucruri foarte utile si o noua viziune legata de arta de a vinde.

Subliniez, la randul meu, ca a ajunge la emotiile clientului inseamna in proportie de 90% o vanzare reusita. In momentul in care s-a ajuns la emotie, clientul are deja nevoia formata, urmand doar argumentele care sa intareasca procesul de convingere. Din arta vanzarii nu poate lipsi logica, intrucat argumentele oferite trebuie sa fie valide.

Uneori, cand esti la inceput in cariera pe care vrei sa o dezvolti pe domeniul vanzarilor, targeturile impuse ti se pot parea imposibile. Nu trebuie sa fii insa descurajat, pentru ca ceea ce trebuie sa faci este sa te perfectionezi constant. Asta spune si Adrian Mazilu, care recunoaste ca a urmarit training-uri de vanzari si a citit numeroase carti de specialitate, inspirandu-se si de la mentori importanti: Grant Cardone sau Zig Ziglar.

In momentul de fata Adrian Mazilu se ocupa de un domeniu la care romanii inca sunt reticenti, si anume tradingul online. Aceasta reticenta vine in parte din necunoasterea in totalitate a sistemului financiar, in parte dintr-un grad de neincredere. Pentru a sustine si a explica, dintr-o perspectiva mai putin sofisticata astfel de aspecte, Adrian Mazilu a sustinut si seminarul 2015 Year Outlook, pentru a familiariza si educa publicul in ceea ce priveste tradingul online.

Educarea publicului inseamna foarte mult, intrucat nimeni nu isi mai poate permite acum sa spuna „nu ma intereseaza”. Informatia inseamna putere, oricand. A cunoaste foarte bine mecanismele financiare ale tradingului online, a invata ca ignoranta sau lipsa de reactie intr-un astfel de sistem poate duce la colaps reprezinta lucruri de o importanta deosebita. Toate aceste lucruri le-am invatat de la Adrian Mazilu, alaturi de numeroase alte trucuri cu privire la arta vanzarii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *