Una dintre cele mai utilizate limbi la nivel mondial este cu siguranta limba engleza. Chiar si in Romania, intalnim aceasta limba in mai toate domeniile. In plus, multi dintre noi am inceput chiar sa inlocuim multe din cuvintele din romana cu cele in limba engleza. Cel mai banal exemplu in acest sens este inlocuirea cuvantului „bine” cu „ok”. Probabil nu exista persoana care sa nu il foloseasca in vorbirea de zi cu zi.

Dupa cum am mentionat mai sus, limba engleza a patruns incet incet in vocabularul nostru si, chiar daca multi poate nu reusim sa o vorbim sau sa o scriem, cel putin intelegem o parte din cuvinte.

Sa luam un alt exemplu: ne programam un concediu in strainatate. In cazul in care nu cunoastem limba ce se vorbeste acolo, atunci limba engleza ne va ajuta sa ne descurcam. In ceea ce priveste turismul si implicit hotelurile, plajele etc., peste tot exista personal care cunoaste limba engleza tocmai pentru a putea sa comunice cu turisti din toata lumea.

Avand in vedere toate aspectele descrise mai sus, necesitatea de a stapani cat mai bine aceasta limba straina a devenit din ce in ce mai mare. Tot mai multe persoane, atat adulti cat si copii, imbratiseaza ideea de a face cursuri pentru a invata limba engleza.

Beneficiile cursurilor online de limba engleza

In aceasta perioada a pandemiei in special, cand scolile sunt inchise si distantarea sociala este una din cele mai importante recomandari, solutia vine de la Docentisimo: cursurile online de limba engleza.

Sunt o gramada de avantaje de care beneficiem atunci cand optam pentru cursurile online de la Docentisimo:

  • Se respecta regulile de distantare sociala;
  • Participam la cursuri din intimitatea casei, unde ne simtim cel mai bine;
  • Vom face parte dintr-o grupa de maxim 6 cursanti, ceea ce inseamna ca profesorii se vor putea ocupa mai bine de fiecare in parte;
  • Beneficiem de cursuri predate in tehnici moderne, intr-un mod interactiv, placut si lipsit de stres;
  • Vom avea un program flexibil, in functie de disponibilitate.

Pentru a ne inscrie la aceste cursuri, in primul rand trebuie sa contactam echipa Docentisimo si sa stabilim un program de lucru. Ulterior va fi programata o sedinta de evaluare a cunostintelor de limba engleza pentru a putea fi grupati in functie de nivelul la care ne aflam.

Mai multe informatii despre cursurile online de limba engleza putem afla accesand site-ul oficial sau prin telefon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *