Pe masura ce inaintam in varsta ajungem sa fim din ce in ce mai ocupati. Lucrurile se complica si nu mai ai timp de lucrurile mici, lucrurile care ajung sa te faca fericit. Esti mai tot timpul stresat si cand crezi ca ai scapat de o problema o alta apare.

Pentru cei ce simt ca nu pot scapa de stres si vor sa trezeasca vremurile copilariei ar putea incerca sa joace cateva minute pe un joc video la intamplare. Un studiu efectuat recent a evidentiat ca adultii care se joaca jocuri video sunt mult mai bucurosi decat cei care nu obisnuiesc sa practice aceasta activitate. Este si de inteles, nu trebuie sa fii un gamer serios sau sa fii un dependent pentru a te bucura de jocurile video. Atat timp cat nu vei face din aceasta activitate o pierdere de timp, va fi una care te va ajuta sa te relaxezi si sa treci mai usor peste zilele neplacute.

Adultii care obisnuiesc sa se joace jocuri video sunt mult mai prietenosi cu copii, acestia au tendinta de a se apropia mai mult de acestia si sunt mai jucausi. Sunt mai bucurosi si privesc viata mai mult ca pe o provocare. Doar pentru ca esti jucaus si iti plac jocurile video nu inseamna ca nu esti matur, ci doar ca te bucuri mai mult de viata.

De obicei adultii care se joaca sunt mai putin stresati si nu se simt la fel de stresati de elementele din viata de zi cu zi. De asemenea  adultii care se joaca sunt mult mai creativi si tind sa dezvolte o imaginatie mult mai bogata. Fie ca e vorba de un joc video relist precum Call of Duty sau un joc mult mai prietenos precum Candy Crush, jocurile stimuleaza gandirea si ajungi sa faci exercitii pentru creierul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *