Bucovina este o regiune istorica ce cuprinde o suprafata foarte mare si cu un peisaj fantastic. Aceasta regiune acopera marile orase precum Radauti, Suceava, Vatra Dornei, Siret, Vicovu de Sus si Gura Humorului. Astfel este o regiune foarte bogata si de un interesa national avand numeroase monumente cat si locuri unice si fantastice de vizitat.

Bucovina este si va fi mereu una dintre cele mai spectaculoase regiuni, si ar fi recomandat macar o data sa treceti pe aici. Nu o sa aveti regrete si o sa va bucurati la maxim. Pentur amatori, puteti vizita Gura Humorului unde se afla monumente artistice precum Mănăstirile Voroneţ şi Humor iar pentru amatorii de senzati tari acestia pot face diverse trasee montate de diferite dificultati.
Manastirea Veronet este una dintre cele mai vechi manastiri atestate documentar fiind pozitionata in partea de nort-est la granita cu tinutul Hertei si de o frumusete inimaginabila. Manastirea este atestata inca din anul 1488 constituind una dintre cele mai valoroase ctitorii ale lui Stefan cel Mare. In interiorul manastirii, pereti sunt pictati foarte atent, cea mai mare parte in perioada domnitorului Stefan Cel Mare .

Pereti au picturi abstracte imbinate cu cele simbolice ale divinitatii si astfel ofera un aspect mirific. Iar datorita anului in care s-a ridicat, manastirea este cu adevarat un moment istoric de trebuie vizitat odata in viata.
Pentru a va duce in bucovina aveti nevoie de o agentie care sa se ocupe de toate lucrurile de care aveti nevoie. Astfel puteti intreba agentiile despre cazare bucovina iar acestea va vor prezenta cele mai bune oferte. Iar in functie de acestea si de bugetul dumneavoastra, puteti opta pentru cea mai avantajoasa. Va uram o excursie minunata in Bucovina !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *