Traim in aceasta lume in care toata lumea se zbate si alearga dintr-o parte intr-alta ca sa castige bani pentru a-si asigura un trai cat mai frumos. Asa cum pentru unii oameni este o normalitate sa aiba in fiecare an o excursie exotica, pentru altii nici nu s-a pomenit asa ceva sau mai exact, unii nu isi permit sa se gandeasca ca vor trai de pe o zi pe alta ca sa nu mai vorbim despre excursii exotice. Acum, va propun sa uitati pentru cateva momente de toate grijile si sa incercati sa va rasfatati cu frumusetea unor locuri si poate ca la un moment dat veti reusi sa ajungeti la aceste destinatii.

Cascada Rio Celeste

Se gaseste in Costa Rica, una dintre destinatiile atat de cunoscute pentru frumusetile debordante pe care le detine. Aceasta este fara indoiala cea mai frumoasa cascada din lume. Ea este situata la o anumita inaltime care ii ofera un statut spectaculos, ca sa nu mai vorbim despre apa zbuciumata atat de curata unde curge un lichid auriu. Acest lichid este rezultatul unui amestec Quebrada Agria si Rio Buenavista, iar in combinatia de PH-uri face posibila aceasta minune. Putem sa numim aceasta cascada o cascada a aurului deoarece aspectul ei este uluitor.

Lacul Louise

Putem sa spunem ca si acesta este unul dintre cele mai frumoase locuri ale lumii. Acest lac este situat in Parcul National Banff, situat in provincia din Canada, Alberta. In plus, este una dintre cele mai pitoresti destinatii ale Americii, avand o apa turcoaz, extrem de lina si de curata. Acest lac este unul dintre locurile preferate ale americanilor atunci cand organizeaza nunti. Este lesne de inteles avand in vedere peisajul incredibil pe care il intalnim aici. O frumusete aparte care ar trebuie sa fie vazuta cel putin o data in viata, daca aveti ocazia.

One thought on “Locuri superbe din lume”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *