Testoasa inteligentaAm descoperit recent o forma de auto evaluare care iti permite sa determini care sunt abilitatile sau aptitudinile antreprenoriale necesare pe care le ai si este nevoie sa le imbunatesti. In auto evaluare, exista o categorie numita comis la contractele de munca, ce evalueaza fundamental angajamentul tau la a termina un job, cu raspunsuri la intrebari precum „Voi face aproape orice sa termin o activitate la timp” si „Imi tratez familia si prietenii mai putin important decat a face un job.”

Incep sa inteleg ceea ce vor sa spuna, trebuie sa fii pregatit sa muncesti mult. Dar pentru mine, totul tine de a munci mai inteligent, nu mai greu. Pentru mine, aceasta categorie ar trebui sa fie de administrarea proiectului si abilitatile de administrarea timpului, nu cat de mult timp cu familia esti dispus sa sacrifici pentru a realiza un lucru. Nu este acesta motivul pentru care multi se intorc la auto angajare de prima data? Pentru a avea flexibilitatea de a face alte lucruri?

In orice caz, intregul subiect m-a facut sa ma gandesc sa fiu mai eficient cand muncesc acasa, asa ca 14 ore pe zi sa fie pastrate la minim. Acest lucru tine de cum muncesti cel mai eficient si efectiv pentru a realiza un lucru si sa faci celelalte pentru care vrei timp in viata ta.

Cand este punctul culminant al eficientei tale? La ce timp din zi esti cel mai alert, mai concentrat si pregati sa mergi? Cat de mult dureaza?

Poate muncesti cel mai bine de la 8 dimineata pana la amiaz. Dar, esti atat de stresat in dupa amiaza, incat ai putea sa faci altceva. Atunci poate o a 2-a aripa dupa cina pentru 3-4 ore si iata aveti 8 ore de munca pe zi. Nu este o zi obisnuita la birou, dar ai facut o munca de doua ori mai multa decat deobicei. Pentru unii incep la 5 dimineata, altora le place sa munceasca noaptea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *