1. Inchide-ti telefonul atunci cand servesti masa. Motivul este destul de simplu. Nu iti vei aminti fotografia postata pe una din retelele de socializare. In schimb vei vrea sa-ti aduci aminte de povestile si conversatiile de la masa.

2. Spune Adio! amicilor „toxici”. Cu totii avem asa-zisi prieteni care nu fac altceva decat sa ne dezamageasca sau ne trag in jos. O fi din cauza ca sunt gelosi sau cruzi de la natura? Scapa de ei cat mai repede.

3. Trezeste-te de dimineata si fa ceea ce vrei sa faci.  Nimic nu este mai frumos si energizant decat sa te trezesti dis de dimineata si sa faci ce iti place mai mult: o plimbare cu bicicleta, sa scrii un articol, sa bei o cafea si sa te simti productiv.

4. Ia ziua de maine exact asa cum va fi: o noua zi. Nu te mai gandi la ziua de ieri. Incepe o noua zi si fructifica fiecare noua oportunitate ivita.

5.  Spune-le celor dragi cat de multi tii la ei si cat de des poti. Daca esti norocos, familia va fi cea mai importanta celula a vietii tale.

6. Fa fotografii cu familia cand se aduna sau in vacante. Nu spun sa faci cat mai multe selfie-uri, dar poti face cateva poze care sa-ti aduca aminte mai tarziu de momentele placute petrecute impreuna.

7. Pastreaza un album foto cu momentele preferate din viata ta.  La un moment dat cineva te va intreba de viata ta, iar tu le vei putea arata viata ta in imagini.

8. Termina ce ai inceput! Nu lasa niciodata neterminat ceva. Chiar daca vei considera ca va fi prea tarziu, nu renunta niciodata la acel ceva neterminat. Nu conteaza ca este vorba despre un tel personal, completarea unui nivel scolar… Just do it!

9. Profita din plin de vacantele si de zilele libere! Nu lasa sa treaca o zi din vacanta in care sa nu faci ceva. Sfat: inchide telefonul, emailul si doar bucura-te de zilele libere.

holiday
holiday

10. Fa-ti timp in fiecare zi pentru persoana care inseamna totul pentru tine. Puteti vorbi despre dragoste, despre filme, despre vreme sau pur si simplu ii poti umple paharul cu vin atunci cand el/ea ajunge acasa. Un gest marunt, dar care conteaza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *