samsung galaxy note 3 front screen

Promenada de la CES 2014 din Vegas a luat sfarsit insa pregatiti-va pentru ceva si mai grandios: MWC, Barcelona, Spania. MWC sau Mobile Word Congres este poate cea mai mare prezentare de gadget-uri mobile din lume.

Mai multe tablete, smartphone-uri, dispozitive portabile vor fi prezentate anul acesta la MWC. Anul acesta se presupune ca MWC va fi locul unde se vor lansa cele mai asteptate dispozitive ale anului de la producatori ca Samsung, LG, Sony si altii.

Samsung de exemplu a reusit sa pastreze misterul lansand la CES doar doua tablete: Galaxy TabPro si Galaxy NotePro. La MWC promite sa fie diferit. Chiar de cand Galaxy S4 a fost lansat, au circulat speculatii in jurul Galaxy S5. Se vehiculeaza ca va fi lansat la inceputul 2014 care e aproximativ in aceasta perioada.

Pe langa aceasta, Samsung are in plan lansarea unei alternative proprii pentru sistemul de operare Android si chiar a unui telefon cu Windows.

Nici LG nu a dezvaluit prea multe la CES 2014 insa si in cazul lor, se asteapta sa lanseze mai multe dispozitive interesante la MWC. Dintre acestea amintim de smartphone-ul LG G3 si de smartwatch-ul G Arch.

Multi vorbesc si in cazul Google despre un posibil smartwatch cat si despre un Nexus 8 insa nu e cazul sa ne tinem respiratia intrucat nu exista nici macar o singura dovada clara ca aceste dispozitive se afla in productie.

Confirmari avem insa din partea Huawei. Potrivit unui oficial al companiei, la MWC vor lansa doua noi dispozitive inovative. Cum deja ne-am obisnuit, unul din ele sigur trebuie sa fie un smartwatch.

HTC se lauda deja cu titlul de „Telefonul anului” pentru HTC One. Cei mai multi se asteapta ca la MWC, HTC sa lanseze o versiune nou nouta a smartphone-ului si anume HTC One 2.

Din partea Nokia, cel mai asteptat dispozitiv ar fi Nokia Normandy cu sistem de operare Android.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *