unghii false

Unghiile artificiale sunt raspunsul pentru unghiile deteriorate, scurte, pentru diferitele ocazii si de fiecare data cand iti doresti sa porti o manichiura fabuloasa care sa dureze si sa tot dureze. Produsele de manichiura si de pedichiura de pe www.diamondnails.ro iti pot face dorinta sa prinda viata si pot readuce la viata unghiile tale fara pic de stralucire si de efect.

 UNGHIILE FALSE

Originalele unghii false  ale anilor 1930 s-au modernizat si au ajuns ceea ce se poate vedea astazi cu usurinta la mainile femeilor care tin la imaginea lor si care isi doresc sa fie un pic mai diferite de restul. Daca in vremurile trecute iti puteai da seama cu usurinta care sunt unghii false si care sunt unghii naturale, astazi cu ajutorul produselor de manichiura de calitate , lookurile sofisticate ale unghiilor false pot sa fie destul de greu de diferentiat de cele naturale.

Exista cateva tipuri diferite de unghii artificiale, inclusiv unghiile cu acril, cu gel, si cele formate din diferite substante artificiale. Unele saloane pot avea de asemenea si aplicari speciale de unghii cum ar fi unghiile false din praf de diamant. Acestea au cu toatele diferite compozitii, tehnici de aplicare si costuri implicate. Cu toate ca unghiile false pot sa dureze mai mult odata aplicate pe unghia naturala, totusi este important sa iti tratezi unghiile asa cum trebuie. Asta inseamna o ingrijire perfecta  a mainii si a unghiei, inclusiv neutilizarea unghiilor de la degetelor mainilor drept ustensile pentru diferite intrebuintari.

UNGHIILE DIN ACRIL

Unghiile din acril sunt unele dintre cele mai populare tipuri de unghii false si sunt disponibile a fi create in multe saloane de cosmetica din Romania. Dupa ce unghia este usor inasprita, sunt aplicate diferite chimicale pentru a forma unghia din acril. In primul rand, un compus lichid este aplicat pe unghie, caruia ii este urmata o pudra de polimer.

Odata ce aceste substante sunt aplicate si uscate, acestea vor forma o unghie alungita careia ii poate fi data orice forma doreste clienta. Unghiile din acril pot dura pana la doua saptamani inainte de a fi nevoie de o inlocuire. Ustensilele necesare pentru o ingrijire corecta a mainii si pentru formarea  unei manichiuri perfecte acasa pot fi achizitionate si comandate de pe www.diamondnails.ro, locul in care se regasesc tot felul de solutii, materiale si kituri speciale pentru manichiura si pedichiura.

UNGHIILE CU GEL

Unghiile cu gel sunt formate prin aplicarea unui gel chimic premixat care mai apoi este uscat sub o lampa cu UV. Caldura si lumina usuca si vindeca unghiile astfel incat acestea sa poata fi stilizate si sa le fie data forma dorita. Gelurile non-UV sunt formate de un activator chimic aditional care este aplicat peste gelul in cauza. Multa lume considera ca unghiile cu lac au o infatisare mult mai naturala decat alte tipuri de unghii false.

Aplicarea acestui tip de unghii nu implica atat de multe mirosuri si abui chimici ca tipuri de unghii false cu acril. De asemenea, sunt implicate mai putine stricaciuni asupra unghiei naturale si au un aspect curat, stralucitor si fara efecte de ingalbenire.

Asadar, ce alegeti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *