Dupa ce a fost lansat tarziu saptamana trecuta, Mario Kart 8 a devenit cel mai rapid vandut joc de pe Wii U cu mai mult de 1.2 milioane de unitati vandute deja la nivel global, dupa cum a anuntat astazi Nintendo. Acest numer este potrivit datelor de vanzari interne si conturi de vanzare in America, Europa si Japonia.

Nintendo nu a mentionat nimic despre cum jocul a avut impact asupra vanzarilor Wii U, grupul GFK Chart-Track a anuntat ca hardware-ul Wii U a vazut un stimulent de 666 la % in Anglia peste weekend. Nici o cifra specifica de vanzari nu a fost distribuita in raportul GFK, dar 82 la % din vanzarile de hardware au fost introduse in pachetul Mario Kart 8.

Nintendo spera ca Mario Kart 8 ar servi ca si catalist pentru vanzarile de la Wii U, ce s-a straduit sa merita asteptarilor de pana acum. De la 31 Martie, doar sistemele Wii U s-au vandut in 6.17 milioane de sisteme Wii U la nivel mondial de la lansarea din noiembrie 2012, un numar care sta in spatele celor 9 milioane pe care se astepta sa le vanda intre luna Aprilie din 2013 si Martie 2014.

Raspunsul timpuriu al lui Mario Kart 8 demonstreaza ca cele mai bune zile pentru Wii U sunt inca in fata. Evenimentul E3 de anul acesta este la cateva zile distanta, si vor fi totul despre viitorul jocurilor pentru platformele Nintendo.

Jocurile Mario Kart 8 au fost printre cele mai vandute titluri Nintendo, potrivit lui Nintendo, vanzarile seriei a eclipsat 100 de milioane pana la sfarsitul lui Martie. Vanzarile Mario Kart 8 l-au facut cel mai bine vandut joc de pe Wii U, cu cele 1.22 milioane de copii ale lui The Legend of Zelda : The Wind Waker HD vandute, dar acum aceasta ajunge la cele mai bine vandute jocuri ale platformei, New Super Mario Bros. U, ce a vandut 4.16 milioane de copii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *