produse columbofile

Degeaba consumi medicamente daca nu mentii o regula clara de administrare. Mai ales cand vine vorba de antibiotice, este importanta schema, durata tratamentului si ce alte produse medicamentoase sunt oferite concomitent. Pentru porumbei, o administrare incorecta de medicamente va insemna pierdere din toate punctele de vedere: porumbei slabiti, care mor in cele din urma daca boala nu este eradicata, investitie inutila in medicamente.

De regula, produsele de tip medicamente porumbei au pe eticheta indicatii clare de administrare. Despre doze, actiune, timp de administrare si multe alte detalii consumatorul poate afla citind cu atentie ce indicatii ofera producatorul. Nu de fiecare data se intampla acest lucru, motiv pentru care ajutorul ce vine de la medic ramane singura sansa de a administra corect un anume produs.

Sfaturi utile

Pentru acele medicamente ce pot fi dizolvate in apa ar fi de preferat ca lichidul sa nu fie nici rece, nici cald, apa lasata la declorinat 24 de ore.

Durata unui tratament cu antibiotice spre exemplu trebuie sa fie de minimum 3 zile. Chiar si in cazul uman stim foarte bine ca astfel de tratamente isi fac pe deplin actiunea daca sunt administrate constant, pret de cateva zile consecutiv si de preferat la aceeasi ora sau la intervale fixe, de 12 ore.

Concomitent cu antibioticele pot fi oferite probiotice si nu toti medicii recomanda acest lucru, insa acestea accelereaza vindecarea. Chiar si in lipsa unui tratament agresiv cu antibiotice se pot administra probiotice. Acestea sunt de fapt bacterii sanatoase ce colonizeaza intestintul si sustin capacitatea de aparare a organismului. Refac flora intestinala si grabesc vindecarea post boala sau post tratament – putini stiu ca antibioticele distrug si celulele sanatoase si intervalul intre curele de tratamente de acest gen ar trebui sa fie de minimum 6 luni.

Probioticele pot regla pH-ul din intestin, astfel ca vor ajuta la crearea unei mucoase protectoare, favorizand vindecarea si recuperarea post infectii sau, de ce nu, pot fi administrate tocmai pentru preventie.

Produse de calitate de la Radu Duo

Pentru medicamentele necesare porumbeilor, fie ca vorbim de cele de preventie sau cele curative, magazinul online Radu Duo este o recomandare. Acceseaza produsecolumbofile.ro si cauta in functie de producator medicamentele necesare.

In comunitatea de columbofili parerile sunt impartite despre cantitate si timpul optim pentru a oferi porumbeilor medicamente. Un lucru este cert si anume ca pana la un astfel de moment trebuie sa existe preventie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *