In contextul situatiei actuale, cand se evita pe cat posibil raspandirea virusului COVID-19, auto-izolarea este cea mai indicata masura de protectie pe care o putem lua. Asadar acum, mai mult ca oricand, avem timpul necesar pentru a ne gandi la diverse schimbari pe care le putem face acasa la noi.

Petrecand mai putin timp acasa, poate inainte nu am sesizat cat de tare ni s-a invechit mobilierul sau de ce piese mai avem nevoie pentru o optimizare a spatiului. Sau poate, pentru ca acum trebuie sa lucram de acasa, am realizat ca ne lipseste un birou la are sa ne putem face treaba.

In acest sens, Prodesignart vine in ajutorul nostru! Acest producator de mobila la comanda poate face ca ideile nostre in ceea ce priveste piesele de mobilier sa se materializeze si sa transforme spatiul, dintr-unul clasic intr-unul personalizat.

Echipa Prodesignart ofera clientilor servicii complete, incepand de la consultanta in privinta designului interior, masuratori facute cu exactitate si in mod gratuit, proiectarea 3D a produselor dorite si pana la fabricarea efectiva a pieselor de mobilier si transportarea acestora acasa la clienti.

Ce este interesant la Prodesignart este faptul ca realizeaza mobilier la comanda, exact dupa dimensiunile necesare clientului si in functie de ideile pe care acesta le are. Asadar, orice idee am avea, oricat de deosebita ar fi, echipa Prodesignart ne poate ajuta sa o materializam. Inainte de a executa piesele, putem sa le previzualizam intr-o proiectare 3D pentru a face ultimele retusuri, in caz de nevoie.

Biroul ideal cu ajutorul Prodesignart

In aceasta perioada, pentru multi dintre noi casa a devenit si locul de munca, in sensul ca multi suntem nevoiti sa lucram la domiciliu. Acest lucru se aplica in special persoanelor care lucreaza pe calculator. In acest sens, este absolut necesar sa avem un spatiu de lucru adecvat, un birou la care sa ne putem face treaba.

Prodesignart ne ofera posibilitatea de a alege intre modelele de birouri standard disponibile in magazinul online sau sa ne creem un birou dupa preferintele noastre. Orice idee am avea, nu trebuie decat sa o transpunem intr-o schita pe care sa o trimite pe email, iar un consultant ne va transmite inapoi o oferta de pret estimativ. Sau, in cazul in care dorim un pret exact, un reprezentant al Prodesignart se poate deplasa la domiciliul nostru, face masuratorile, schita, stabileste ce materiale vor fi folosite, culorile si poate ajuta cu indicatii pentru a gasi solutia optima.

Modelul biroului ales poate fi unul mai simplu sau mai complicat, in functie de preferinte. Avantajul este ca il putem personaliza in functie de stilul nostru si in functie de felul in care deja este aranjata incaperea unde il vom pune, astfel incat sa se incadreze perfect.

Pentru mai multe detalii cu privire la mobila pentru birou, dar si pentru a vedea cateva modele standard oferite de Prodesignart, nu trebuie decat sa accesam site-ul oficial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *