marirea sanilor

marirea sanilorO multime de femei din ziua de azi opteaza pentru operatii de cresterea sanilor, dar nu din acelasi motiv binecunoscut de toata lumea. Motivul principal pentru care se recurge la o astfel de interventie este, binenteles, o cupa mai mare la sutien pentru starnirea atentiei celor din jur. Multi dintre noi cred ca o astfel de procedura a implanturilor cu silicon in cazul femeilor este doar o vanitate pentru cele care isi doresc sa isi supradimensioneze bustul.

Si totusi, ceea ce nu se stie tine de faptul ca mai exista o alta serie de motive pentru care pacientele se gandesc la aceasta alternativa. Multe dintre reprezentantele sexului frumos trec la o astfel de procedura dupa ce au suferit de o afectiune majora sau dupa ce sufera de schimbari fizice drastice. Uitati care ar fi unul dintre motivele aparte pentru care romancele aleg Clinica Zetta in cazul maririi sanilor.

Reconstructie mamara dupa mastectomie

In cazul mai multor femei, chimioterapia este o procedura suficienta pentru a trata cancerul la san. Oricum, altele dintre acestea nu sunt la fel de norocoase si pot suferi de operatii pentru extirparea de tumori – operatii care necesita o mastectomie partiala sau chiar totala. Aceste interventii duc mereu la pierderea ambilor sani ori doar la pierderea unuia dintre acestia. Deoarece multe paciente nu se mai considera la fel de feminine ca inainte in urma luptei cu boala, aleg sa isi creasca respectul si stima de sine prin operatiile de crestere a sanilor.

Nu este usor sa treci prin ceea ce trec aceste femei curajoase si supravietuitoare in acelasi timp. Insa, Clinica Zetta ofera o solutie binemeritata celor care isi doresc reconstructii mamare in aceste cazuri. Se asigura, prin serviciile puse la dispozitie de Clinica Zetta din Bucuresti, o imbunatatire a imaginii de sine in urma protezelor mamare alese pentru operatia de reconstructie.

Nu trebuie sa te indoiesti niciodata de sfaturile si de consultanta profesionala din partea specialistilor Clinicii Zetta, deoarece insasi denumirea de Zetta cuprinde ADN-ul profi al unitatii de chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva. Tehnologia de varf utilizata in permanenta, ambitia de a fi mereu peste asteptarile pacientilor, dar si angajamentul depus prin juramantul lui Hipocrate, transforma Clinica Zetta intr-o unitate medicala exceptionala si recomandata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *