Matreata nu este placuta pentru nimeni dintre noi si ne afecteaza destul de mult viata. Exista foarte multe persoane care se jeneaza din cauza faptului ca au matreata si considera ca acesta este un dezavantaj.

De foarte multe ori incercam tot felul de sampoane sau de tratamente care promit ca ne vor scapa de matreata insa de foarte multe ori nu obtinem acest rezultat.

Tot felul de remedii naturiste, incepand de la otet si pana la cele mai scumpe produse cosmetice sunt folosite de catre femei dar si de catre barbati pentru a scapa de matreata.

Iata care sunt motivele care iti creaza matreaza si astfel vei sti sa tratezi cauza si nu numai consecinta:

Scalp deshidratat

Foarte multe femei fac aceasta gresela si pun un accent destul de mare pe par si pe frumusetea lui si astfel neglijeaza scalpul. De fapt, matreata apare din cauza deshidratarii scalpului de regula iar acesta este princiapalul motiv intalnit. Daca iti doresti sa scapi de matreata trebuie sa te hidratezi consumand cat mai multe lichide care te vor ajuta sa iti hidratezi pielea si scapul in acelasi timp.

Caldura

De regula, parul dar si scalpul s eusuca i nmoemtul in care ar eun contact prea mare de caldura. Caldura nu face nimic altceva decat sa influenteze negativ scalpul si astfel apare matreata. Daca va expuneti direct razelor solare nu numai ca va veti confrunta cu matreata ci veti avea de-a face si cu un par despicat si deteriorat.

Sampon corespunzator

Trebuie sa folosesti un sampon corespunzator daca iti doresti sa scapi de matreata si sa ai un par frumos si stralucitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *