stailer

Avem aplicații pentru aproape orice, de la programările pe care le putem face la medic până la plata utilităților sau pentru a achiziționa diverse. Acum, există aplicație și pentru programările la salonul de hair and beauty. Pe numele său Stailer, această aplicație te ajută să știi dinainte multe dintre acele detalii care pot face diferența în privința bugetului tău, dar și a mulțumirii tale când ieși pe ușa salonului. Iată despre ce este vorba! 

Stailer, scurtătura de care ai nevoie! 

Te-ai gândit vreodată cât de mult timp pierzi căutând ceva care să îți placă? Și cât timp îți mai ia până când te hotărăști. Dacă mai ești și genul de persoană care dorește să compare prețurile înainte de decizia finală, e clar, ajungi să îți petreci toată ziua doar pentru un task. Dar lucrurile nu trebuie să fie așa! Pentru capitolul programări la salonul de hair and beauty te poți baza pe Stailer, despre care citeste si aici mai multe.

Aplicația în cauză este gratuită pentru publicul larg. Poate fi descărcată din Google App, App Gallery sau Magazin Play. În câteva minute setezi datele și îți creezi contul sau alegi să te loghezi cu datele contului de Facebook și de aici mai departe let the magic begin!

De ce să încerci aplicația Stailer

Incearca aplicatia Stailer! Este simplu de folosit și îți aduce la îndemână un avantaj major, acela de a putea să te programezi simplu și rapid, exclusiv online la unul din saloanele de hair and beauty din orașul tău. Stailer este acum activ în 41 de orașe, are și versiune de browser de unde poți accesa totul chiar și fără să ai un cont creat. 

Este gratuit! Nu te gândi că trebuie să plătești cine știe ce abonament sau taxe sau că serviciile de hair and beauty își vor modifica prețurile dacă programarea o vei face prin această metodă. Iar despre avantaje am tot putea vorbi mult și bine: 

  • Ai la îndemână un instrument practic. Filtrul din pagină te ajută să îți triezi opțiunile. Nici bine nu ai clipit și deja ai lista de saloane disponibile la ora și data dorite de tine. 
  • Poți găsi implicit detalii legate de preț și durata unui serviciu. Stailer îți face astfel un favor în ceea ce privește aceste detalii care chiar fac diferența. Veți ști de la bun început cum arată salonul, ce cred clienții despre personalul din salon, ce coafuri reușite au realizat anumiți hairstyliști și multe alte aspecte de acest gen. Acestea fac parte din prezentarea fiecărui salon înscris aici.
  • Nu mai trebuie să suni de la salon la salon pentru a afla în primul rând când există un loc liber și în al doilea rând pentru a confirma o programare. 

Stailer este deja cunoscut în toată țară. Este de mare ajutor pentru toți cei care nu au timp de pierdut în trafic, pentru cei care nu doresc să meargă fizic din salon în salon în căutare de loc liber pentru o zi anume. Descoperă Stailer și din pagina oficială.

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *