Naim

Poate ca nu este foarte cunoscut pe piata internationala, insa Naim este un brand britanic legendar care doreste sa se afirme printr-o lansare americana de 1499 dolari – difuzorul Mu:So. La prima vedere nu pare a fi foarte diferit de celelalte difuzoare- linii curate, iluminat ambiental atunci cand se asculta muzica, dar cu toate acestea, are abilitatea de a rula muzica, wireless, direct de pe telefon. De asemenea atunci cand se apasa butonul de start, se vede o diferenta clara intre acest speaker si cele obisnuite; chiar si pretul difera foarte mult.

Simplu, sunetul e uimitor

Din punct de vedere tehnic, ofera 450 watt de putere din sase amplificatoare digitale de 75 watt fiecare, pentru a alimenta difuzorul incorporat. E clar, separarea stereo pentru un singur speaker ofera un bass uimitor pentru o camera foarte mare. Proiectat in mod intelept, este extrem de simplu, avand un cadran mare pentru a controla volumul. De asemenea, exista unele ecran cu touch-screen pentru a schimba sursa, dar si un port USB pentru a conecta mai multe dispozitive.

Va rula orice fisier pe care il vei incarca, si poate reda 24 bit/192 kHz de inalta rezolutie- cu o calitate mai buna decat pe un CD- dar si toate formatele audio de la Apple sau Android, laptop-uri sau alte dispozitive de stocare. De asemenea, include AirPlay, UPnP (Universal Plug ‘n’ Play), Bluetooth (aptX), Internet si suport pentru Spotify Connect.

O problema care poate se poate intalni este una destul de neobisnuita- Naim este atat de performant pentru tehnologia zilelor noastre, si face ca sunetul- care ar trebui sa fie de cea mai inalta calitate- sa sune putin mai ciudat. Cu toate acestea pretul dispozitivul este unul putin cam intimidant, Naim Mu:So fiind unul din cele mai bune difuzoare de la ora actuala. Nici nu e de mirare ca este atat de bun pe cat se spune la pretul pe care il insoteste.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.