Naim

Poate ca nu este foarte cunoscut pe piata internationala, insa Naim este un brand britanic legendar care doreste sa se afirme printr-o lansare americana de 1499 dolari – difuzorul Mu:So. La prima vedere nu pare a fi foarte diferit de celelalte difuzoare- linii curate, iluminat ambiental atunci cand se asculta muzica, dar cu toate acestea, are abilitatea de a rula muzica, wireless, direct de pe telefon. De asemenea atunci cand se apasa butonul de start, se vede o diferenta clara intre acest speaker si cele obisnuite; chiar si pretul difera foarte mult.

Simplu, sunetul e uimitor

Din punct de vedere tehnic, ofera 450 watt de putere din sase amplificatoare digitale de 75 watt fiecare, pentru a alimenta difuzorul incorporat. E clar, separarea stereo pentru un singur speaker ofera un bass uimitor pentru o camera foarte mare. Proiectat in mod intelept, este extrem de simplu, avand un cadran mare pentru a controla volumul. De asemenea, exista unele ecran cu touch-screen pentru a schimba sursa, dar si un port USB pentru a conecta mai multe dispozitive.

Va rula orice fisier pe care il vei incarca, si poate reda 24 bit/192 kHz de inalta rezolutie- cu o calitate mai buna decat pe un CD- dar si toate formatele audio de la Apple sau Android, laptop-uri sau alte dispozitive de stocare. De asemenea, include AirPlay, UPnP (Universal Plug ‘n’ Play), Bluetooth (aptX), Internet si suport pentru Spotify Connect.

O problema care poate se poate intalni este una destul de neobisnuita- Naim este atat de performant pentru tehnologia zilelor noastre, si face ca sunetul- care ar trebui sa fie de cea mai inalta calitate- sa sune putin mai ciudat. Cu toate acestea pretul dispozitivul este unul putin cam intimidant, Naim Mu:So fiind unul din cele mai bune difuzoare de la ora actuala. Nici nu e de mirare ca este atat de bun pe cat se spune la pretul pe care il insoteste.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *