In momentul in care eu am cunoscut lumea gaming-ului, foarte multi jucau counter strike si inca vreo doi-trei conoscuti erau cu jocuri gen starcraft, wow etc. Eu personal, preferam de multe ori Mario si nu, nu e o gluma. Bineinteles insa, lucrurile s-au schimbat si personal, joc si eu un joc chiar daca nu am facut asta ani la rand de cand am avut calculator. Este vorba despre League OF Legends, unul din cele mai jucate MMORPG-uri la ora actuala, in toata lumea.

Daca stiti despre LoL, prea multe de spus, nu sunt. Daca nu, cititi randurile urmatoare.

League of Legends este un joc pe calculator insa care necesita neaparat o conexiune la internet. In acest joc, intri in meciuri de 5 versus 5 sau 3 versus 3 cu alte persoane sau contra inteligentei artificiale. Desfasurat pe principiul unui Battle Arena, jocul pune la incercare abilitatile fiecaruia de a juca unul din peste cei 150 de campioni si abilitatea de a lucra in echipa pentru a distruge baza inamica.

Pe ideea acestui joc, incerc astazi sa vorbesc despre noua era a gaming-ului. In primul rand, totul se muta din ce in ce mai mult pe online si pe jocurile oameni versus oameni. Astfel, apar din ce in ce mai multe competitii. Recent chiar a fost un concurs numit All Star in care cele mai bune echipe de League of Legends din lume s-au adunat pentru a revendica premii in valoare de peste 50.000 de dolari.

Gaming-ul intra astfel intr-o cu totul ata sfera din aceste motive. Din ce in ce mai multi tineri talentati ajung sa faca parte din gaming si jocul nu mai reprezinta doar distractie ci un serviciu. Multi dintre ei se antreneaza zilnic pentru competitii si sunt platiti exact pentru a fi cei mai bun. Sponsorii sunt cu carul in aceasta cursa pentru imagine asa ca o casa de gaming si jucatorii ei, are mereu de castigat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *