Plusuri

  • Constructie solida
  • Tastatura placuta
  • Touchscreen 1080p
  • Silentioasa

Minusuri

  • Procesare slaba
  • Baterie foarte slaba
  • Grea avand in vedere marimea

HP Spectre 13t x2 back angle

Din toate tipurile de laptopuri convertibile, pana acum, cele mai reusite au fost dispozitivele dockable. Dispozitivele dockble permit utilizatorilor sa indeparteze complet ecranul si sa-l foloseasca drept o tableta de sine statatoare.

Oricum, dispozitivele dockble nu sunt perfecte si multe raman in urma din cauza display-urilor mici si a tastaturilor slabe. Aparent, HP a trecut peste aceasta problema, optand pentru noul HP Spectre 13t x2. In loc sa foloseasca un ecran de 10 sau 12 inch, HP vine cu un ecran de 13,3 inch.

Modelul este dotat cu un Intel Core i5 4202Y, 4 GB RAM si un hard de memorie SSD de 128 GB. In continuare incercam sa vedem ce compromisuri fac aceste noi dispozitive in favoarea portabilitatii.

La fel ca celelalte notebook-uri ale companiei, modelul 13t x2 are constructie metalica, margini rotunjite, un spate lucios si butoane argintii. Nimic din ce tine de hardware nu iese in evidenta insa nici nu vine cu minusuri.

Modelul este foarte mult in evidenta prin calitatea constructiei. Tastatura este solida iar materialul este placut la atingere. Desi nu este o problema prea mare, pentru marimile pe care le are, sistemul intreg cantareste cam  mult.

Display-ul se deconecteaza usor ruland usor in partea dreapta, cu toate ca nu este chiar atat de eficient ca sistemul de deconectare cu buton ca in cazul Asus Trio.

Mai are in dotare 2 USB 3.0, port HDMI, jack pentru microfon si casti si un card reader.

Ecranul touch screen de 13.3 inch are o rezolutie de 1080p ce ofera un contrast de 670:1. Din pacate, tableta nu se prezinta foarte bine la partea de luminozitate.

Pentru final am lasat un aspect interesant: este prima tableta silentioasa(la propriu). Avand in vedere faptul ca nu foloseste HDD ci SSD, notebook-ul nu foloseste nici un cooler.

 

One thought on “Noua tableta HP Spectre 13T X2”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *