Bine v-am gasit dragi prieteni. In ultima vreme nu am mai apucat sa vorbesc cu voi in mod direct, sa va mai spun ce am facut, mai mult m-am axat pe seo, am scris si cateva articole legate de asta, si tot felul de chestii destea, numai sa discut ce am mai facut in ultima perioada nu am mai facut, asa ca m-am decis acum sa va povestesc putin ce am mai facut in ultima perioada.

In primul rand vreau as va spun ca astazi in jur de ora 16, incep prima mea ora cu instructorul, adica da am inceput scoala de soferi. Am petrecut o zi intreaga pana sa imi fac dosarul, cazierul si toate nebuniile alea de la fisa medicala, dar intr-un final am rezolvat-o, si am rezolvat-o intr-o zi pentru ca nu am avut timp sa stau mai mult, asa ca m-am descurcat asa cum am sperat.

Dupa ce am facut astea, m-a luat putin instructorul cu un elev sa vada cum este sa mergi asa in masina, si sa stau sa ascult la explicatiile lui, pentru ca poate imi place, si vreau sa spun ca pur si simplu m-am indragostit. Am petrecut 3 zile, a cate o ora cu tatal meu pe camp, si am inceput si eu sa fac pornirea masinii si sa dau cu spatele, schimbarea vitezelor si toate alea asa cum trebuie, nu este nevoie sa mai fac vreo nebunie sa opresc masina, chiar daca mi se mai intampla ca doar na, sunt si eu la inceput si daca o luam asa nici macar nu am stat de vorba cu intructorul sa imi arate cate ceva la masina.

Majoritatea prietenilor mei au masini scumpe si mereu ma impresioneze sistemul acela de navigatie. Sunt adevarate sisteme, calculatoare si tot felul de computere de bord care te lasa fara cuvinte, insa cel mai tare mi s-a parut acea navigatie pentru bmw. Am zis wow, si pentru ca majoritatea prietenilor mei sunt patroni am reusit sa intru si eu putin in legatura cu ei, am si prieteni care se ocupa de vanzari auto, asa ca poate fac intr-un fel sa imi cumpar si eu o masinuta.

Am foarte multe emotii, si sunt curios cum va fi masina, cum va avea sistemul de navigatie, cum merge, ce dotari are si toate chestiile astea pentru ca pe mine unul chiar ma avantajeaza chestiile astea si ma face sa ma simt mult mai bine ca deobicei.

Ce as mai putea sa va spun este ca puteti sa imi urati noroc, pentru ca voi avea pentru ca este prima mea ora :D. Va multumesc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *