Bine v-am regasit dragi prieteni la un nou articol pe blog-ul meu, o sa va scriu un mic articol despre o excursie cu familia in Moldova , excursie sau mai bine zis o vacanta de 5 zile.

Pentru ca aprope in fiecare an am ales litoralul romanesc, ne-am decis ca acum sa incercam ceva diversificat si sa plecam si al munte, ca sa ne relaxam, bineinteles ca litoralul era mai interesant si mai frumos, dar noi am considerat ca e ok sa incercam si ceva nou, cu toate ca nu a fost o alegere inteleapta, pentru ca am facut peste 1000 de kilometrii , un lucru destul de aberant, sa te plimbi toate ziua, sa vizitezi nu stiu ce manastiri, castele, nu stiu ce si etc, doar prin simplu fapt sa vezi lumea sau nu stiu, eu nu pot sa inteleg acest lucru, sa vizitezi… mai bine te duci si te relaxezi si gata, fara sa pierzi timpul sa vizitezi nu stiu ce cladire.

Dupa multe ore de mers am ajuns, spunem noi la o destinatie, mai bine zis am oprit la prima vila care am gasit-o pentru a ne relaxa putin. Acolo pretul pe noapte era destul de mic, pana in 100 de lei in orice caz, insa conditiile erau cat se poate de bune. Ce m-a impresionat a fost un lucru care cred ca a marcat pe toata lumea : usi de garaj . Ele erau cu multe modele, cu un senzor care se inchidea si deschidea atucni cand simtea el, si cu multe lucruri frumoase si interesantecare pe mine cel putin m-a marcat.

Dupa ce ne-am relaxat putin am plecat iar la drum si am inceput sa vizitam tot felul de manastiri, castele, lacuri si multe altele, un lucru care pot sa spun ca nu m-a socat prea tare, eu as fi preferat Marea Neagra decat asta, acolo mai vedeai ceva, mai te relaxai la soare, mai incercai sa te scufunzi fara sa te inneci in mare si etc.

A fost o „excursie ” tare ciudata , si de atunci nu am mai plecat la munte.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *