RelocationA trecut ceva timp de cand lucram la un magazin mic dintr-un mic oras din Nordul Moldovei. Se pare ca viata nu vrea sa ma rasplateasca si nu reuseam sa avansez. O data cu trecerea timpului, mi-am dat seama ca pentru a avansa a trebuit sa fac ceva in aceasta privinta. Orasul in care locuiam era prea mic pentru a avea oportunitati de munca, iar majoritatea locurilor bune, erau fie deja ocupate, fie nu aveam calitatile necesare pentru a ma angaja pe acele locuri.

De aceea, am hotarat sa ma mut in resedinta de judet din care ma trageam. Acest oras este mult mai mare, iar oportunitatile de a face bani sunt tot mai multe. Aici avantajul este ca serviciile sunt mai bune, printre care internetul si curentul, toate acestea contribuind la un mediu mai bun de lucru, un mediu de desfasurare a afacerilor mai mare si mai bun.

Am hotarat in cele din urma sa fac acest pas, sa apelez la www.bastraslochi.it, pentru a ma muta in noul oras, in noul loc de oportunitati. Acestia sunt o firma specializata de relocari, ce m-au ajutat cu toate actiunile necesare pentru a ma muta in noul loc, fara a-mi avaria produsele si mutandu-le in cele mai bune conditii, cu ajutorul oamenilor ce fac acest lucru de mult timp si nu au probleme in vederea acestui lucru.

Imediat ce m-am mutat in noul oras, oportunitatile au inceput sa apara, de indata ce am ajuns, am sunat un prieten care avea cateva cunostinte pentru a ma informa de locurile de munca disponibile, ce mi se potriveau. Cu o saptamana mai tarziu am reusit sa ma angajez la o firma de publicitate locala, care lucra atat cu persoane dinauntrul orasului, cat si cu cele dinafara acestuia facand un profit destul de bun, iar serviciile mele sunt cu adevarat apreciate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *