Personal, nu prefer sa aleg ceva fara sa analizez foarte bine o situatie. Sunt genul acela care are Lucky Studionevoie de timp sa se gandeasca si abia apoi spune ce si cum. Asa s-a intamplat si cu Lucky Studio cand mi-a fost propusa ideea de a lucra aici. Am stat, m-am gandit si am spus “de ce nu?”. Si bine am facut!

Eram studenta, venita din provincie si imi era destul de greu sa ma descurc cu banii primiti de la parinti. Incercam sa lucrez, dar nu mai aveam timp de nimic, de mine, de cursuri… era prea mult. Eram dispusa si sa lucrez pe ture de noapte doar sa imi castig banii necesari. Si stii ce? La un moment dat mi-am dat seama ca am pretentii de la mine si ca imi doresc mai mult de atat. Asa ca am ales Lucky Studio, asa cum mi-a spus o prietena.

lukcy studioCe sa vezi… alegerea mea avea sa devina una ce cantareste greu. Nu am cuvinte sa spun cat de bine  ma simt cand stiu ca am reusit sa ii scutesc pe ai mei de bani lunar trimisi, ca am reusit sa am banii mei si sa muncesc asa cum pot, dupa un program ales de mine. Am o noua viata si asta datorita locului in care lucrez, Lucky Studio. Si stii de ce spun asta? Pentru ca aveam nevoie de atat de multe lucruri si ma vedeam deja cu rate si cu greutati la fel ca ai mei. Mandria lor de a sti ca au o fata in oras, la Iasi avea sa fie spulberata daca nu reuseam de una singura. Acum am masina, stau singura si am stat pe toata durata facultatii; am plecat de la camin, am inceput sa am pretentii de la viata, de la mine.

Avea bunicul meu o vorba: “La casa de om sarac nici boii nu trag”. Si la mine parca lucrurile nu se legau, oricat castigam nu era de ajuns, tanara si fara experienta nu prea avem unde sa lucrez si daca gaseam banii castigati nu imi ajungeau nici pentru strictul necesar. In fine, am ajuns la Lucky Studio, am inceput sa lucrez si sa castig atat de mult incat imi fac viata mai buna. Ba chiar si parintilor mei am inceput sa le trimit bani.

Imi permit cadouri, haine, vacante. Imi permit tot ceea ce nu am avut inca de candlucky studio eram mica. Imi permit sa investesc in mine mai mult, asa ca am inceput un master, fac scoala de soferi si nu in cele din urma ma gandesc sa imi deschid si o afacere. Am planuri mari insa pot sa le realizez pentru ca lucrez cu drag si spor la Lucky Studio!

9 thoughts on “O noua viata – Lucky Studio mi-a oferit aceasta sansa”

  1. Sa mai si lucrezi pe tura de noapte si sa ajungi sa castigi atat de mult e ceva. Asa e in Romania, locuri de munca putine si prost platite asa ca daca sunt sanse de mai bine trebuie apreciat totul!

  2. Stiu ca din asta banii ies. Acum sincer unde mai gasesti tu loc de munca unde sa te plateasca atat de mult? Si eu sunt studenta si daca e sa ma gandesc la banii care se scot din asta si eu as incerca.

  3. Nu stiu de bani dar merita incercat. Hai sa ne gandim putin ca poti fi pe picioarele tale. In ziua de azi te angajezi mai ales ca tanara si te platesc atat de putin incat iti trece viata pana cand apuci sa urci pe o scara de valoare. 🙂

  4. Mai fetelor, fiecare are motivele sale pentru care ar face asta. Da sa fii model de videochat eu ma gandesc ca trebuie sa arati bine, adica modelul asta face, prezinta ceva, e model, are forma si de toate. Deci de ce sa nu iti placa o astfel de femeie!?

  5. Din cate stiu eu nu trebuie sa fii chiar zeita la corp. Adica sunt si alte reguli sa intri la ei. da stiu ca oricum trebuie sa fii deschisa la minte sa zic asa. La ce bani se iau ca femeie eu as sustine prietena sau iubita mea sa faca asta. numai bine!

  6. Va zic eu ca banii sunt baza. plec de la munca in fiecare zi cu cateva zeci de lei. credeti ca duc lipsa de ceva? credeti ca mai am nevoie de ceva de la parinti? ma descurc foarte bine singura si imi place. bine ca am si gasit la lucky locul potrivit, asta e adevarat.

  7. bravo fetelor. nu sunt atat de tanara sa mai incerc si eu dar eu cred ca cine poate sa faca, cine nu sa taca ca invidia e mare in ziua de astazi. snt si mama dar inca cred ca daca banii ies sa faca ce ii pofeteste inima

  8. sunt acolo si va spun eu ca din interior sa zic asa ca totul merita. Banii se fac, banii vin in fiecare zi si chiar daca na se cheltuie cekl putin sunt cheltuiti cu folos si ajung sa am tot ce imi doresc.

  9. Nu regret nimic, am fost si eu dar acum sunt cu copil mic de crescut si am pauza daca pot sa spuna asa. am reusit sa imi fac casa, familie, sa devin altcineva si sa imi permit de toate. imi amintesc cu drag de perioada aia.

Comments are closed.