worldishouse.blogspot.ro

De cand ma stiu mi-a placut muzica, nu neaparat sa o fac cat sa o ascult si sa aflu tot ceea ce se intampla in domeniu. Sunt la curent tot timpul cu noile aparitii muzicale, interne si internationale. Ma amuz ca toti prietenii mei imi cer recomandari in ceea ce priveste muzica pentru diverse ocazii si evenimente – am cochetat putin si cu meseria de DJ.

Desigur majoritatea timpului il petrec online, punandu-ma la curent cu toate aparitiile de pe piata muzicala. Trebuie sa fiu la curent pentru ca este ceva ce imi place iar recent am gasit si o sursa foarte utila de informatii – surprinzator sau nu, este vorba de un blog. Scris, probabil, de o persoana pasionata de muzica, noutati si stiri din domeniu in aceeasi masura ca si mine. Nu va mai fierb, va spun direct despre ce blog este vorba: worldishouse.blogspot.ro.

Ce poti afla de pe worldishouse.blogspot.ro

Poate ca cei pasionati de muzica vor spune ca exista numeroase alte surse de informatii utile despre muzica si tot ceea ce tine de asta, dar trebuie sa fim de acord ca orice fel de stire este utila la un moment dat. Pe worldishouse.blogspot.ro afli noutati despre tot ceea ce tine de muzica, artisti, albume, gale de decernare a premiilor, evenimente muzicale, dar si studii despre cum influenteaza muzica comportamentul uman. Muzica iti influenteaza productivitatea si creierul, existand acele melodii si refrene pe care te trezesti ca le fredonezi fara sa iti dai seama.

Pentru unii poate sa para o pauza de relaxare si divertisment acest blog, pentru ca desi este axat pe muzica, ofera si stiri si mondenitati despre artistii momentului. V-am mai spus, trebuie sa fiu tot timpul la curent cu tot ceea ce se intampla in domeniul muzical si nu pot sa ignor nicio sursa de informatii. De aceea, worldishouse.blogspot.ro s-a adaugat la lista mea de preferinte atunci cand ma documentez despre pasiunea mea, muzica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *