octavian patrascu
octavian patrascu
octavian patrascu

Octavian Patrascu sau Patrascu Octavian nu este doar un nume, este un brand in sine; este o persoana care s-a reinventat si care incearca sa combine viata de familie, lumea afacerilor si explorarea lumii intregi din prisme diferite. Desi economist, este pasionat foarte mult si de afacerile internationale, aceste lucruri fiind reflectate in dorinta sa permanenta de explorare, de depasire a limitelor si de extindere a orizontului cunoasterii.

Octavian Patrascu nu este doar un om ca oricare alti oameni, este mai mult decat un om obisnuit pentru ca isi doreste mereu mai mult. De la sfaturi legate de economie si pana la sfaturi legate de destinatii nemaipomenite de afaceri in afara tarii, acest blogger si familist convins este un explorator al lumii moderne, dorind sa cunoasca cat mai multe lucruri si sa isi insuseasca mult mai multe cunostinte decat ar putea cineva sa stie.

Ca blogger, Octavian Patrascu scrie mult si bine. Scrie despre experientele sale, despre ceea ce l-a format ca om si ca business developer. Postarile sale despre calatoriile de afaceri pe care le-a intreprins sunt senzationale, dar si povestirile in care relateaza cum a reusit sa bata palma cu multi oameni de afaceri din toata lumea sunt nemaipomenite si inspiratioanale.

Calatoriile de afaceri ale lui Octavian Patrascu, economist si blogger, sunt motivationale si citind randurile in care scrie cum prin perseverenta, analiza si cercetare, dar si comunicare a reusit sa ajunga la succes, parca devii inspirat si vrei si tu sa te dedici mai mult invatarii si dezvoltarii personale.

Pe blogul sau, Octavian Patrascu mai scrie si despre modelele sale si modele universale de oameni care au facut ceva in lumea aceasta si pentru lumea aceasta, dar si persoane mai putin cunoscute care devin prin simpla lor determinare niste adevarate povesti de viata care te fac sa vrei si sa poti sa mergi mai departe.

Pe langa aceste lucruri, fiind business developer, Octavian Patrascu scrie pe blogul sau despre diferitele evenimente inedite si importante din lumea business, lucruri dupa care se orienteaza, evenimente la care participa si la care isi doreste sa ia parte in viitorul apropiat. Pe Twitter, exploratorul lumii moderne poate fi regasit sub numele de user Patrascu Constantin Octavian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *