stailer

Cu siguranță majoritatea persoanelor preferă mediul online în ziua de astăzi deoarece este cel mai accesibil. Pandemia a făcut ca și persoanele de vârsta a doua să adopte aceste mediu, din cauza lipsei de alte variante pentru shopping. Este un mod simplu de a accesa informații, dar și de a obține produse sau servicii.

Aproape orice domeniu de activitate s-a mutat în online și plata facturilor, spre exemplu a devenit mai facilă, fără timp pierdut la cozi. În cazul domeniului hair&beauty a apărut Stailer, care a luat amploare încă din primele luni de la lansare și dacă la început activa doar în Iași, Cluj, Oradea și Timișoara, acum și-a extins serviciile și în București.

De ce să alegi Stailer?

Dacă ești o persoană mereu pe fugă, care ar prefera ca ziua să aibă mai mult de 24 de ore pentru că nu îți ajunge timpul să le faci pe toate, această platformă îți facilitează programarea la salon. O programare se poate realiza în aproximativ 5 minute. Este foarte ușor de utilizat și accesibilă pentru oricine.

Pentru cei care vor să se adapteze la noile metode mult mai accesibile, Stailer este soluția și poți să vezi aici detalii cu privire la digitalizarea domeniului de înfrumusețare. Fiind gratuit, a atras atenția multor persoane, dar și a stiliștilor, deoarece economisesc timp având în vedere că nu mai pierd minute în șir cu apelurile telefonice de la clienți pentru programări.

Orice serviciu este disponibil atât pentru femei cât și pentru bărbați și îți permite să alegi salonul și stilistul pe care îl consideri cel mai potrivit pentru tine. Ora și ziua programării le alegi chiar tu și nu mai depinzi acum de programul stilistului, deoarece poți vizualiza disponibilitatea acestora.

Cum se utilizează Stailer?

Pentru a utiliza Stailer este nevoie doar de un device și acces la internet. După accesarea platformei alegi din listă opțiunile potrivite pentru tine și mai apoi sunt afișate rezultatele. Poate fi utilizat și fără cont, doar că acesta aduce și anumite beneficii precum reminder-ul pe care îl poți seta sau lista cu serviciile și saloanele la care ai fost.

Oricând poate apărea un eveniment neprevăzut la care trebuie să arăți într-un anume fel și aplicarea unui fard și un ruj acasă nu este mereu ceea ce trebuie. Chiar și pentru petrecerile anunțate în ultimul moment poți să ajungi întâi la salon, deoarece cu Stailer te poți programa la salon chiar și astăzi. O coafură realizată de un profesionist nu se compară cu niște bucle făcute acasă, care își pierd volumul până la destinație. De make-up nu mai zicem, pentru că la salon produsele sunt de cea mai bună calitate și rezistă, iar modul în care sunt aplicate au o importanță majoră.

Chiar dacă ești bărbat și ai nevoie de o tunsoare nouă, cu ajutorul Stailer te poți programa la salon și la ore mai înaintate, pentru când termini munca. Din toate saloanele din oraș, cu siguranță este un stilist care stă până mai târziu și scaunul său poate fi rezervat chiar pentru tine.

Viața poate fi așa cum și-o face fiecare, iar cu ajutorul tehnologiei, foarte multe aspecte pot fi îmbunătățite. Alege Stailer dacă vrei să economisești timp și să beneficiezi de servicii de calitate.

Contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *