mighty_quest_for_epic_lootThe Mighty Quest for Epic Loot este un joc unic care amesteca doua feluri de gameplay-uri.

Pe o parte iti construiesti apararea si iti umpli castelul cu creaturi si capcane pentru a-ti proteja comorile, minele si camera comorilor de atacatorii malefici.

Pe cealalta parte, preiei rolul de atacator si praduiesti castelele altor oameni cu unul dintre eroii tai, pentru a obtine mai mult aur, forta vitala si mai prada epica.

Ce inseamna Open Beta?

Open Beta inseamna pentru prima data ca jocul este accesibil pentru toata lumea fara sa fie nevoie de key-uri. Ceea ce este grozav findca unii dintre voi au cerut in mod repetat in timpul Closed Beta si nu au fost cu totii admisi. Iar cei care nu au fost admisi au acum ocazia sa joace acest joc .

Dar nu numai ca jocul este accesibil pentru toata lumea insa este si gratuit. The Mighty Quest for Epic Loot este un joc free-to-play si asta inseamna ca il poti juca total fara sa trebuiasca sa cheltui vreun banut.

Jocul este inca in dezvoltare si dezvoltatorii au facut niste schimbari drastice jocului multumita feedback-ului oferit de comunitatea de gameri care au participat in Closed Beta. Iar datorita faptului ca jocul este inca in dezvoltare implica ca la un anumit timp veti da peste partea rea a jocului : buguri, lucruri nebalansate, reseturi, dar pentru asta este Open Beta, ca dezvoltatorii jocului sa fie sustinuti de gameri, raportand erorile din joc, bugurile si toate lucrurile care li se par suspecte, facand un feedback pentru ca acestia sa poata rezolva toate probleme si sa faca un joc mai bun.

Vreau sa spun ca am participat la closed beta si jocul a fost destul de bun, avand posibilitatea sa-ti alegi din 4 eroi cu care poti ataca castelurile oamenilor. O sa particip si la Open Beta sa vad ce schimbari s-au realizat.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *