In articolul de astazi vreau sa discutam putin despre cateva metode de a promova uns ite in motorul de cautare google. Daca faem in asa fel incat sa pornim o afacere si sa fie totul ok, cu o investitie mica si un profit dela mare, o sa ajungem sa fie totul asa cum dorim si sa fim bucurosi cu noii banuti pe care am reusit sa ii adunam.

Personal va recomand ca in prima faza sa faceti in asa fel incat articolele voastre sa fie unice, de minim 500 de cuvinte, si sa aveti articole de calitate, pentru ca este mult mai ok daca ajungem in situatia in care nu mai investim nici un ban in aceste domenii. Pentru ca treburile nu stau asa  cum credeti voi, va trebui s ajungeti in situatia in care promovarea nu costa prea multi bani, si sa o faceti daca se poate fara prea mare investitie. In situatia in care promovarea merge exact cu m va doriti voi nu mai este nevoie prea mult de investitie, asa ca aveti foarte mare grija la ce faceti.

Inscrierile in directoare o sa va ajute extrem de mult, doar daca se face o descriere unica si un title de calitate, daca o sa faceti asta o sa va ajute, insa daca faceti nebunia aia in care toata lumea inscrie in directoare cu aceeasi descriere, title si nu numai, o sa aveti surpriza ca o sa fiti penalizat, cam asa se face in acest moment treaba asta.

Dupa ce rezolvati inscrierea in cel putn 300 de directoare, puteti sa va apucati sa faceti articole, si sa le postati pe site-uri unde se accepta guest posturi, postati cateva link-uri acolo, de preferat ar fi maxim 2 link-uri si puneti-va pe treaba. Postati link-ul si un scurt comentariu de 50-100 de cuvinte intr-un articol pe diferite blog-uri si faceti in asa fel incat sa obtineti backlink-uri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *