Poate sunt persoane în lumea asta care atunci când te vad suparat te intreaba ce ai patit doar pentru a duce vorba mai departe, si pentru a avea satisfactia ca nu îti este bine..dar sunt si persoane carora chiar le pasa, care uneori poate nu pot avea liniste daca nu te stiu bine,daca nu te stiu zâmbind. Si deseori e greu sa diferentiezi aceste tipuri de persoane pentru ca toti acesti oameni încep la fel : „Ce ai patit?”,”Ce s-a întâmplat?”. Sunt oameni care poate nu sunt alaturi de tine mereu,în clipele în care ti-e bine, dar adevaratii prieteni sunt cei care sunt cu certitudine ,întotdeauna lânga tine când nu îti este tocmai usor . Unora preferi doar sa le afisezi un zâmbet fals alaturi de nelipsitul „Sunt bine..” sau „Nu e nimic..” .
Si totusi, cine te cunoaste cu adevarat, îsi da seama ca nu e tocmai totul în regula dintr-o singura privire. Si sunt momente în care totusi te simsi singur, în care realizezi ca singura persoana care îti este alaturi esti tu însuti,ca nu ai de ales,ca trebuie sa te consolezi singur cu gândul ca „tot raul spre bine!”. Dar nimic nu se compara cu acea îmbratisare,acel mesaj,acel telefon , sau acele cuvinte spuse cu toata sinceritatea : „Nu îti face griji,nu îti promit ca va fi bine din prima,dar îti voi fi alaturi oricât de greu ar fi !” .
Si pe aceste persoane învata sa le pretuiesti,nu sa le pierzi,pentru ca sunt rare.. Sunt persoane pe care le vezi si la prima impresie si se par ideale..si acest lucru doar datorita exteriorului. Si totusi , sunt si persoane despre care pe parcurs ajungi la concluzia ca …doar exteriorul e de ele. Si îti dai seama ca nu doar o fata draguta îti poate aduce fericirea , ci un caracter demn de respectat si de apreciat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *