Cu toate ca bunici nostri, chiar parintii nostri incep sa vorbeascacu „Pe vremea noastra nu…” lucru care pe  mine ma enerveaza cel mai mult, trebuie sa stim ca, si atunci pe vremea lor vremurile erau la fel. O gramada de babe care le vedeti pe la colt, credeti ca nu au fost curve ? peste jumatate dintre ele, si o sa ma intrebati de ce. Discutam cu mai multe persoane, care intr-adevar recunosteau, si le bagau si pe altele la mijloc „ Florico, mai ti minte cand ne plimbam cu baietii si o faceam cu ei in porumb ?” . Wow, tu ca barbat ce sa intelegi ? sau mai bine zis tu ca si un copil, cand auzi asta despre bunica ta nu iti poti face o parere prea buna despre asta.

Totusi inainte nu era chiar ca acum, nu multe femei erau chiar atat de curve. Acum din 10 fete, 5 din curve, 2 au recunoscut ca se masturbeaza in fiecare zi, si 1 vrea sa si-o traga dar nu are cu cine, si 2 sunt virgine. Acum 5-10 ani, femeile cu toate ca nu mai erau virgine, spuneau la toata lumea ca sunt virgine. Acum, la tot pasul, nici macar nu se mai intreaba cineva daca este virgina, te imprietenesti  la o tigara, si fara sa mai stai pe ganduri te duci intr-un loc sa si-o tragi. Numai zic, ca tu ca barbat daca sti ce sa faci cu limba, si io bagi acolo unde treburi, gasesti imediat 10 curve care sa le-o tragi.

Numai stiu, scriu articole peste tot, dar vad ca nimic, o fata nu am vazut-o sa zica ca gata se lasa de barbati si nu se mai fute cu atat de multi. O fosta prietena de-a mea, o iubita chiar, acum a devenit sa si-o traga cu un nou baiat in fiecare luna. Sta cu el o luna, maxim doua luni, timp in care si-o trage poate chiar si in fiecare zi cu el, apoi se plictiseste, se duce la altul si repeta procedura.

Nu stiu ce sa mai zic, ce o fi in mintea acestor curve, dar noi ca barbati transmitem un mesaj de alarma spre ele. Ne plac curvele, mai ales sa ne mai relaxam, dar tot la una cuminte o sa ajungem, sa nu credeti ca o sa se casatoreasca cineva cu voi, pentru ca ne este si frica.

Daca o luam asa, eu in acest moment sunt luat deja, asa imi place mie sa zic, si nu mai stau sa caut nu stiu ce curva. Niciodata, nu o sa ma duc la o curva, ea este creata special pentru mine, si nu las eu femeia mea cuminte pentru o curva. Nimeni nu o sa faca asta, doar daca esti un prost ca altfel nu am cum sa zic, trebuie sa fi prea fraier sa iti lasi femeia ta, dar ce sa ii faci daca oameni sunt prosti…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *