Acum doi ani, eu impreuna cu parintii mei ne-am decis sa petrecem o saptamana fantastica, departe de griji, de probleme, si alte lucruri. Ne-am luat ramas bun de la prieteni, la amici si alte chestii si am plecat la drum. Am facut bagajul si plinul de benzina si am plecat.
Am hotarat sa plecam prin Suceava sa ne bucuram de aerul curat si sa ne relaxam putin alaturi de fiecare moment al vietii. Ploaia a inceput rapid, si am fost putin dezamagiti de acest lucru, pentru ca am crezut ca nu v-om avea nici un moment linistitor. La prima vedere nu era nimic fantastic, ci pur si simplu un loc de munte, ca la mine la tara ” pe coasta”.

Am gasit imediat un restaurant unde sa mancam, si ne-am pus pe treaba. Mama a comandat o tochitura, eu o portie de cartofi cu friptura, si altii cate un ou ochi si etc. Cand a vazut mama annasophia robb lil pokies ce fel de tochitura urata, si dezgustatoare, a inceput sa faca galagie, sa ii aduca ceva calumea, si lucruri destea, care m-au facut sa ma simt prost, insa am mai mers putin si am gasit un restaurant foarte bun, la care am mancat mai tarziu o mancare delicioasa. Am luat si un fluturas, in care am gasit adresa site-ului http://www.restaurant-vamaveche.ro/ , si pentru ca aveam net imediat am accesat site-ul. Cu un aspect elegant, in stil ristic totul era perfect, si pot spune ca pentru mine unul chiar m-a impresionat.

Am plecat din asta, si am gasit tot felul de minunatii care ne-a impresionat foarte mult. Am pornit cu Cheile Bicazului, Lacul Rosu, si am ajuns si prin Suceava, lucruri care m-au impresionat radical. Vreau sa spun ca mi-a placut foarte mult aceasta experienta, cu toate ca au fost cu parintii si vreau sa mai merg asa, pentru a-mi revedea prietenii si in special catelusul meu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *