In urma cu o zi cei de la Sigames au facut o video-conferinta in cadrul careia au anuntat ca FM 13 va fi lansat inainte de Craciun. Tot in aceeasi zi pe site-ul lor au aparut primele informatii si imagini cu noul produs.

FM 13 vine cu  imbunatatiri la toate capitolele, astfel utilizatorul va putea alege unul din cele doua moduri de joc : Cariera si Provocari. La modul cariera vei putea juca ca si pana acum, iar la provocari vei avea diferite cluburi care se afla in situatii critice din anumite puncte de vedere ( rezultate proaste, jucatori slabi, lot ‘subtire’ sau situatie financiara dificila).

Modul 3D va suferi modificari majore: stadioanele vor parea mult mai reale, jucatorii vor avea animatii noi si foarte multe imbunatatiri din punct de vedere al traiectoriei balonului.

Un nou rol a fost introdus in joc, asftfel ca vei putea sa iti angajezi un Director Sportiv care te va ajuta la negocierea contractelor, doar daca doresti.

Antrenamentul, la acest capitol s-a lucrat intens. In FM 13 vei controla din toate punctele de vedere fotbalistii si vei putea trimite antrenorii secunzi sa-i ‘finiseze’ pe anumite calitati. De asemenea, iti poti tine ‘elevii’ in cantonament pentru pregatirea unui meci dificil sau ii poti lasa mai liberi pentru a se relaxa.

….. plus 900 de imbunatatiri printre care se regasesc intrebarile de la conferintele de presa sau sistemul de a imprumuta jucatori.

Iata ce a spus Miles Jacobson:

Aici puteti vedea articolul in engleza, pre-comanda jocul si de asemenea puteti vedea si cele 21 de imagini.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *