Baietii nu prea sunt de felul lor subtili. De obicei se intampla sa aiba o regula simpla in trei pasi cand vine vorba despre abordarea femeilor. Urmatoarele semne iti vor arata ca este atras de tine si ca te doreste foarte mult langa el.

Rade la toate glumele tale. Esti amuzanta, insa nimeni nu este atat de amuzant incat toate glumele lui sa fie amuzante. Probabil ca el face asta pentru a-ti demonstra ca este atat de impresionat de tine si atat de indragostit, incat nu-i mai pasa daca ceea ce spui tu nu suna tocmai bine.

El este interesat si captivat in povestile pe care le relatezi. Nimeni nu este interesat de povestea in legatura cu care ti-ai sters contul de Pinterest. Nu este interesat, decat daca vrea sa fie cu tine.

Te atinge pe spate. Unii oameni sunt pur si simplu mult mai naturali si onesti decat altii, insa daca acesta iti atinge spatele, atunci este interesat. Acesta este un fapt confirmat. Asadar, fie ca-ti place, fie ca nu, acest gest exprima de fapt interesul pe care ti-l poarta.

Iti cumpara de baut. Acest semn este chemarea interesului afisat de catre mascul pentru femela in zilele noastre, in secolul 21. Si in secolul al 20-lea si al 19-lea, si de regula a tot ceea ce inseamna secole trecute inainte sa se inventeze alcoolul.

Acesta iti ofera haina lui atunci cand iti este frig. Aceasta miscare este mereu una destul de subtila, dara demonstreaza ca vrea sa aiba grija de tine si sa te protejeze de orice ar veni din exterior, pentru ca te doreste a lui.

Iti da mesaje noaptea tarziu. Chiar daca acestea nu sunt mesaje sexy, nimeni nu este treaz la ora 3 pentru a se gandi la cum ti-a mers in ziua respectiva. Nimeni nu ar face asta decat daca ar fi foarte interesat si ar dori sa-ti atraga atentia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *