stailer

Te-ai întrebat vreodată dacă poți face anumite lucruri fără să pleci mai devreme de la muncă sau să te dai jos din pat? Unele dintre ele chiar sunt posibile! Acestea includ chiar și programările la salon. Atunci când vrei să îți schimbi stilistul sau manichiurista și nu știi ce servicii au unele saloane, nu îți rămâne decât să mergi dintr-unul în altul și să cauți ceva potrivit.

Poți face acest lucru online, respectiv programări la unul dintre cele mai bune saloane din zona ta!

Saloanele bune sunt deja înscrise pe platforma stailer.ro unde găsești servicii de înfrumusețare de calitate, fără să mai fii nevoit să te deplasezi în incinta salonului. Este cert faptul că programările se pot face și telefonic, fără să mai fii nevoit să te deplasezi, însă trebuie să ții cont de schimbarea salonului. Dacă serviciile nu te mai mulțumesc și te-ai decis să mergi la un alt salon sau stilist, nu poți vedea prețuri prin telefon și nici să povestești despre timpul petrecut la programare.

Prin această platformă poți vizita virtual toate saloanele sau stiliștii, fără să te deplasezi de la birou sau de acasă. De asemenea, vei putea vedea informații cu privire la prețul serviciilor, precum și durata programării. Fa programari online cu Stailer la o mulțime de servicii de înfrumusețare! Poți apela la schimbarea coafurii, o tunsoare nouă, pensat, masaj, cosmetică, machiaj sau vopsit.

Acest site este disponibil atât pentru femei, cât și pentru bărbați

Dacă ești în căutarea unor servicii de manichiura si pedichiura pentru barbati in Iasi, poți face programări la unul dintre cele mai bune saloane din zona ta! Flexibilitatea și economisirea timpului sunt primele două avantaje ale acestui site, urmate de promptitudine și gratuitatea navigării și programărilor. Pe stailer.ro poți face programări gratuit, atât ție cât și unui prieten!

Intră pe stailer.ro, caută serviciile de care ai nevoie, zona în care te afli, ora și data programării, iar în câteva secunde vei descoperi toate saloanele disponibile. Poți merge oricând la un alt stilist sau specialist în materie de hair&beauty! Tot pe site vei putea afla și părerile altor clienți, fiind disponibile recenzile. Dacă ai trecut pragul unui salon, poți scrie părerile tale pe această platformă pentru a-i ajuta și pe ceilalți în alegerea serviciilor potrivite.

Serviciile de înfrumusețare disponibile pot fi prestate de un singur salon toate sau de specialiști în mod individual. În ambele cazuri, rezultatele vor fi afișate pe această platformă. Este un mod mult mai simplu de a face programări și de a la gestiona. Dacă programările sunt anulate, atât stilistul, cât și clientul vor fi anunțați. Programările se efectuează exclusiv online și nu necesită alte informații decât numărul de telefon al clientului, pentru a confirma programarea sau pentru o anula.

Această platformă este destinată tuturor clienților ce doresc să adopte un nou look sau pur și simplu să își întrețină frumusețea. Poți face oricând programări la cel mai bun salon din zona ta!

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *