stailer

Aplicația Stailer este o metodă excelentă de a apela la saloanele profesionale de înfrumusețare. Ai posibilitatea de a te programa online la saloanele din zona ta, cât și din alte orașe. Tot ce trebuie să faci este să descarci gratuit aplicația Stailer, apoi să urmezi pașii din aceasta. Programează-te online prin aplicația Stailer la unul dintre cele mai bune saloane!

Platforma este una destul de nouă, însă cu un succes deosebit printre clienții saloanelor de înfrumusețare. Economisirea timpului și descoperirea unor noi hairstiliști sunt doar câteva dintre avantajele acesteia. Atât pe platformă, cât și pe aplicație ai la dispoziție mai multe acțiuni, pe lângă programările pe care le poți efectua. 

Fie că mergi des la salon sau doar atunci când este neaparată nevoie, în ambele cazuri ai ocazia de a te programa online. Rezervarea locului la salonul potrivit se face foarte rapid și poți descoperi o mulțime de detalii despre toate saloanele disponibile. Pentru a descoperi toate aceste aspecte și pentru a te programa, vezi aplicatia Stailer!

Descarcă pe telefon sau pe tabletă aplicația și programează-te online

Gratuit, poți beneficia de această aplicație pe App Store, App Gallery, cât și de pe Google Play. Smartphone sau tabletă, în ambele dispozitive poți avea parte de aplicația Stailer. Cu doar o conexiune la internet și câteva minute acordate, te poți programa online la unul dintre cele mai bune saloane din orașul tău, dar și din altul.

Aplicația îți oferă mai multe posibilități, printre care reprogramările la hairstylistul tău, utilizarea hărții interactive, setarea de remindere pentru orice programare, cât și anularea ei pentru o altă dată. După ce ți-ai creat un cont, nu mai rămâne de făcut decât să descoperi saloanele disponibile. 

Dacă ai auzit lucruri bune despre un salon din zona în care te afli, însă nu știi detalii despre el, verifică dacă este înscris pe aplicație! În acest fel, poți vedea detalii importante precum prețuri, servicii prestate, programul general, fotografii cu lucrări ale hairstyliștilor, cât și recenzii verificate ale clienților. Pentru a afla mai multe informații citeste si acest articol

Navighează printre cele peste 1000 de saloane din România!

Varietatea de saloane de înfrumusețare îți vine în ajutor atunci când nu știi ce să alegi pentru diferite servicii. Disponibilitatea în 41 de orașe din România a platformei și aplicației Stailer oferă clienților șansa de a se programa la unele dintre cele mai bune saloane și hairstyliști. Intră pe site sau pe aplicație, apoi caută în funcție de serviciu, în funcție de salon, în funcție de locație sau chiar în funcție de orașul în care dorești să te programezi. 

După ce ai găsit salonul potrivit, programarea se efectuează în doar câteva secunde. Stabilește data și ora la care vrei să îți rezervi locul, apoi programează-te online. În cazul în care întâmpini dificultăți și nu reușești să faci o programare, poți consulta ghidul video de pe site sau secțiunea de întrebări frecvente. Cea din urmă, te va direcționa către efectuarea programărilor. 

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *