Afacere Facebook

Afacere FacebookOrice tip de afacere este incompleta fara o strategie corespunzatoare de marketing. Si in lumea tehnologiei de azi, site-urile de retele sociale joaca un rol vital.

Este dificil sa ajungi la consumator de pe dispozitivele mobile si feed-urile Twitter si Facebook reprezinta doua din cele mai bune oportunitatile pentru ca agentii de publicitate sa faca acest lucru.

Lumea retelelor sociale este imens de vasta. Poti sa spui ca este chemarea tehnologiei, dar in aceasta lume neastamparata, este practic imposibil de supravietuit fara astfel de platforme online. Sunt folosite invaariabil pentru o multitudine de scopuri, de la vorbitul cu contactele personale pana la actualizarea unei stiri de ultima ora. Lumea a devenit cu adevarat mai mica si mai accesibila din cauza lor. Una din scopurile principale pentru aceste site-uri este ca servesc reclamelor. Indiferent ca este un blog in miniatura sau ultimul produs IT, sa-l promovez pe astfel de site-uri este un stimul adaugat si un pas atat de necesar pentru vanzarea produsului. Acesta este motivul pentru care majoritatea afacerilor le folosesc pentru a face vanzari si pentru a se extinde.

Daca intentionezi sa incepi o afacere proprie, trebuie sa stii care platforme de retea este mai buna pentru extinderea afacerii tale. Cei doi giganti populari in aceasta arena sunt indubitabil Facebook si Twitter. Asa ca, ce crezi? Care este potrivit pentru o afacere mica? Formeaza-ti opinia luand anumiti factori in considerare.

Facebook-ul este un serviciu online de retele sociale produs de Mark Zuckerberg, impreuna cu colegii sai de camera din facultate, in anul 2004. Dupa ce se inregistreaza pe site, un utilizator poate sa-si creeze un profil personal, sa adauge prieteni, sa vorbeasca, sa schimbe stiri si ultimele informatii. Este folosit foarte mult ca mediu de reclame, antreprenorii isi incep pagini de afaceri, si isi vand si fac reclama la produse si servicii pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *