Plusuri

  • ecran superb 1080 IPS
  • se simte solida
  • usor de configurat
  • durata de viata buna in cazul bateriei

Minusuri

  • mult mai scumpa decat modelul de 8 inch
  • grea pentru o tableta

„Tableta Dell Venue 11 Pro este foarte configurabila si buna pentru clasa business fata de multe alte tablete insa sistemul Atom de nivel de intrare este scump pentru ce ofera.

Dell Venue Pro 11 front start screenProducatorii de PC-uri par convinsi ca este o piata puternica pentru tabletele mari cu Windows care pot deveni laptopuri sau desktopuri cu accesoriile potrivita. HP de exemplu a scos modelul ElitePad 900 cu variate facilitati, Lenovo a adus tableta cu tastatura inovativa si Dell a debutat cu Venue 8 si Venue 11 despre care vorbim in acest articol.

Cred ca exista potential in ideea ca tabletele cu Windows pot fi atasate de o tastatura. Totusi, avand in vedere profilul dezamagitor al originalului Microsoft Surface e ciudat sa vedem atat de multi producatori incercand sa reuseasca acolo unde Windows a esuat.

Venue 11 Pro aduce un ecran atractiv de 10.8 inch, 1080p IPS, touchscreed, o durata de viata a bateriei destul de buna, si o baterie ce poate fi inlaturata. ei bine, accesoriile ca tastatura si dock-ul pentru a o transforma in desktop, o fac mult mai dorita.

Venue Pro 11 Pro arata si se simte ca o tableta business solida, construita pentru folosire intensa. Totusi, avand in vedere marimea, tableta pare un pic cam grea.

Tableta are slot microSD si mini HDMI. Deasemenea se gaseste si un micro USB si 3 porturi USB 3.0.

Ecranul IPS la 1080p nu dezamageste. Pe langa luminozitatea perfecta, ecranul modelului Venue 11 Pro livreaza deasemenea un contrast foarte bun.

Windows 8.1 functioneaza foarte bine insa inca are nevoie de aplicatii mai bune. E poate una din cele mai mari probleme cand vine vorba despre acest sistem de operare. Windows Store este cam sarac, avand doar 125,000 aplicatii disponi9bile in comparatie cu cele peste un milion de aplicatii din Android si iOS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *